Retailerul de jucării Noriel redeschide o parte din magazine, cu reguli

Retailerul de jucării Noriel redeschide o parte din magazine, cu reguli
scris 15 mai 2020

Retailerul de jucării Noriel, deținut de fondul de investiții polonez Enterprise Investors, redeschide astăzi o parte din magazine. 

Astfel, magazinele din Alexandria, Bistrița, Brasov Carrefour, București Vulcan, Călărați, Curtea de Argeș, Făgăraș, Focșani Retail Park, Giurgiu, Oradea Prima Shops, Pipera Plaza, Roman, Sebeș, Slatina, Slobozia Retail Park, Târgu Mureș Promenada, Tecuci, Vaslui, Hunedoara, Reșita, Zalău, Târgoviște, Huși, București DN1 Prisma, Cluj Polus vor fi deschise, cu o serie de recomandări pentru clienți:

Centrele comerciale AFI vor fi redeschise, dar cu un set complex de măsuri CITEȘTE ȘI Centrele comerciale AFI vor fi redeschise, dar cu un set complex de măsuri

• Păstrarea unei distanțe de minimum 1,5 metri față de celelalte persoane la casa de marcat

• Folosirea un produs de igienizare pentru mâini
• Purtatea unei măști pentru față
• Plata cu cardul
• Atingerea doar a produselor pe care aveți intenția de a le cumpăra. 

Grupul Noriel activează în România prin in­ter­­mediul a 3 firme diferite, respectiv Noriel Impex (distribuția de jucării), Toys and Games Industry (fabrica de jucării de la Prahova) și Intertoy Zone (divizia de retail fizic - 47 de magazine și online).

Rețeaua de magazine reprezintă aproape 75% din totalul afacerilor grupului Noriel.

În 2016, Enterprise Investors, fost proprietar al magazinelor Profi din România, a cumpărat magazinele de jucării Noriel de la frații Cristian și George Constantinescu, acționarii majoritari, și fondul Axxess Capital, cu 24 milioane euro. Tot în 2016, Noriel, Intertoy Zone și Toys&Games au fost unite sub controlul aceleiași entități, respectiv Jonagold CEE Holding. Jonagold CEE Holding S.a.r.l este controlată de fondul de investiții Polish Entreprise Fund VII.

Enterprise Investors este una dintre cele mai mari firme de private equity din Europa Centrală și de Est. Activă din 1990, firma a strâns opt fonduri cu un capital total ce depășește 2 miliarde euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
noriel
jucarii