Retailerul german Deichmann deschide un nou magazin în România

Retailerul german Deichmann deschide un nou magazin în România
scris 16 feb 2021

Retailerul german Deichmann deschide un magazin de 500 de metri pătrați în Colosseum Mall din București.

Compania, care are sediul central în Essen, Germania, a fost fondată în 1913 și este deținută in proportie de 100% de familia fondatoare Deichmann.

Banca pentru Comerț și Dezvoltare a Mării Negre finanțează cu 50 de milioane de euro un bloc turn din Floreasca, contestat în trecut CITEȘTE ȘI Banca pentru Comerț și Dezvoltare a Mării Negre finanțează cu 50 de milioane de euro un bloc turn din Floreasca, contestat în trecut

Compania este activă în 31 de țări din întreaga lume. Cu un personal de aproximativ 43.000, administrează peste 4.200 de magazine și 40 de magazine online. Sucursalele sunt operate sub numele Deichmann în Germania, Austria, Bosnia-Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Danemarca, Dubai (franciză), Estonia, Franța, Ungaria, Italia, Kuweit (franciză), Letonia, Lituania, Polonia, Portugalia, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia și Regatul Unit. Grupul este reprezentat, de asemenea, în Elveția (Dosenbach / Ochsner Shoes / Ochsner Sport), Olanda și Belgia (vanHaren) și SUA (Rack Room Shoes / Off Broadway). Deichmann este reprezentat în Germania, Austria, Elveția și Polonia de MyShoes SE. De asemenea, compania deține Grupul SNIPES cu filiale în Germania, Austria, Elveția, Franța, Olanda, Belgia, Spania, Portugalia, SUA și Italia, oferind o selecție a gamei sale de încălțăminte în China, prin intermediul platformei online T- Mall Global.

viewscnt
Afla mai multe despre
deichmann
colosseum mall