Retailerul german KiK se extinde în România

Retailerul german KiK se extinde în România
scris 10 sep 2019

Retailerul KiK Textilien, printre primii jucători în sectorul de retail din Germania, a cărui intrare în România a fost anunțată de Profit.ro, în premieră, deschide un nou centru comercial în București, a treia unitate din Capitală.

Noul magazin va fi deschis joi, la galeria Cerrefour Militari.

În luna martie, germanii au deschis prima unitate din București, în centrul comercial Bucur Retail Park, un complex comercial construit în zona Drumul Taberei-Militari din Capitală de retailerul bucureștean Bucur, controlat de SIF Muntenia.

Ulterior a fost deschis încă un magazin, în centrul comercial Liberty Center.

Retailerul vinde produse textile la un preț pe care încearcă să îl țină cât mai jos, dar și diferite accesorii și articole de papetărie.

Primul magazin din România a fost deschis în centrul comercial Prima Shops din Oradea.

Subway, cel mai mare lanț american de restaurante fast-food, anunță extinderea în România cu restaurante tip Fresh Forward Decor CITEȘTE ȘI Subway, cel mai mare lanț american de restaurante fast-food, anunță extinderea în România cu restaurante tip Fresh Forward Decor

În prezent, KiK operează aproape 3.500 de magazine în Europa, dintre care 2.600 sunt în Germania. Brandul este prezent și în Austria, Cehia, Polonia, Ungaria, Croația, Olanda, Slovenia, Slovacia, Italia și, din 2018, și în România. KiK face parte din grupul Tengelmann, care în 2010 și-a vândut rețeaua de magazine Plus din România către compania germană Lidl.

Tengelmann deține și brandul OBI, intrat în România în 2008, dar care a închis afacerea în aprilie 2015.

viewscnt
Afla mai multe despre
magaizn kik
bucur retail park