CONFIRMARE Fosta ICRA București, controlată de SIF Muntenia, pregătește un Retail Park în vestul Capitalei, semnând contracte cu mai mulți retaileri. Prima fază va fi deschisă joi, germanii de la Kik intră în Capitală

CONFIRMARE Fosta ICRA București, controlată de SIF Muntenia, pregătește un Retail Park în vestul Capitalei, semnând contracte cu mai mulți retaileri. Prima fază va fi deschisă joi, germanii de la Kik intră în Capitală

Depozitele care vor fi transformate

Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 3 dec 2018

Retailerul bucureștean Bucur, specializat atât în comercializarea (cu ridicata și cu amănuntul) produselor alimentare și nealimentare, cât și în

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

închirieri de spații comerciale și de depozitare, controlat de SIF Muntenia, va deschide joi primele spații de retail în complexul comercial din zona Drumul Taberei-Militari din Capitală, anunțat în primăvară de Profit.ro ca fiind pregătit, retailerul semnând deja contracte cu mai multe companii.

În luna mai, Profit.ro a anunțat planul retailerului Bucur este ca depozitele existente pe Bulevardul Timisoara 56 să fie transformate din spații logistice în spații de retail, iar lângă ancora de food, reprezentată de Penny Market, operațional la acest moment, să fie aduși încă 5 retaileri, compania încheind deja contracte de închiriere cu Pepco, TXM, Jysk.

Acum, ultimele informații, avansate oficial de CBRE, relevă că acest complex va ocupa o suprafață de 28.000 metri pătrați, va fi construit în trei etape și va include nume precum Penny Market, Kik, Jysk, DM, Pepco. Odată cu închirierea spațiului din Bucur Retail Park, retailerul german de modă Kik, a cărui intrare în România a fost anunțată în premieră de Profit.ro, își face intrarea pe piața din Capitală.

Noul complex comercial va fi denumit Bucur Retail Park, iar amenajarea este finanțată, conform informațiilor Profit.ro, inclusiv dintr-un credit de până la 6,9 milioane lei de la Intesa Bank, contractat pe o  perioadă de până la 66 de luni.

Prima, dedicată exclusiv spațiilor de retail, va fi finalizată pe 6 decembrie, când vor fi inaugurați oficial 4.200 metri pătrați de spații comerciale.

Calculul companiei este că reconversia clădirilor-depozit existente va avea ca rezultat exploatarea la maximum a acestor spații și perceperea unei chirii mai avantajoase față de cea practicată la acest moment.  

EXCLUSIV Liviu Drăgan, fondatorul Total Soft, afacere vândută, s-a asociat cu mari jucători din industria farma și alți puternici investitori și lansează un nou business: inteligența artificială CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Liviu Drăgan, fondatorul Total Soft, afacere vândută, s-a asociat cu mari jucători din industria farma și alți puternici investitori și lansează un nou business: inteligența artificială

Bucur are în plan ca faza a doua de dezvoltare a proiectului să fie dedicată segmentului agroalimentar, iar cea de-a treia, celui rezidențial. Finalizarea integrală a Bucur Retail Park este prognozată pentru 2022.

Compania Bucur este fosta ICRA București (Întreprinderea de Comerț cu Ridicata pentru Produse Alimentare), pe piață din 1946, controlată de SIF Muntenia cu 67,9% din acțiuni și listată la bursă, cu o capitalizare de 23,1 milioane lei.

Anul trecut, compania a avut afaceri de 20,1 milioane lei și un profit net de 685.870 lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
bucur
retail