Retailerul polonez de haine sport 4F deschide în septembrie primele trei magazine în România, în București

Retailerul polonez de haine sport 4F deschide în septembrie primele trei magazine în România, în București
scris 13 sep 2016

4F, un brand de haine și accesorii sportive din Polonia, se lansează în această lună pe piața din România prin deschiderea a trei magazine, toate localizate în București, în centrele comerciale Promenada, Park Lake și Mega Mall.

Magazinele din Promenada și Park Lake vor fi deschise pe 16 septembrie, iar Mega Mall pe 23 septembrie.

"De-a lungul timpului, am demonstrat consumatorilor polonezi că suntem un brand competitiv în ceea ce privește calitatea produselor și design-ul acestora, creând produse pentru sportivii profesioniști, amatori sau doar pasionați de exerciții fizice. Suntem în mod constant în creștere prin îmbunătățirea gamei noastre și pregătirea noilor modele, iar intrarea pe piața din România este un pas important în extinderea noastră", declară Igor Klaja, CEO și proprietar al OTCF, compania care deține brandurile de îmbrăcăminte sport 4F și Outhorn, precum și a magazinelor multibrand 4Faces.

Doi antreprenori români au deschis primul magazin local al brandului portughez de fashion Lanidor și vizează afaceri de 300.000 euro în primul an CITEȘTE ȘI Doi antreprenori români au deschis primul magazin local al brandului portughez de fashion Lanidor și vizează afaceri de 300.000 euro în primul an

4F este prezent în 27 de țări și deține în Polonia aproximativ 200 de magazine monobrand. Brand-ul își extinde continuu rețeaua, fiind prezent în țari precum Cehia, Letonia, Slovacia și România.

În timpul Jocurilor Olimpice de la Rio 2016, 4F a fost furnizorul oficial de echipamente pentru echipele naționale ale Letoniei și Serbiei.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
4f
lansare
românia
haine
sport