Rețeaua de magazine 1 Minute, parte a grupului francez Lagardère Travel Retail, ajunge în clădirea AFI Tech Park 1

Rețeaua de magazine 1 Minute, parte a grupului francez Lagardère Travel Retail, ajunge în clădirea AFI Tech Park 1
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 dec 2017

Conceptul de magazine „fresh snacking & convenience” 1 Minute, ce face parte din grupul francez Lagardère Travel Retail România, va ajunge și în clădirea de birouri AFI Tech Park 1.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Magazinul vinde clienților produse preparate în unitățile proprii (sandviciuri, salate și produse de patiserie) și produse complementare – cafea, băuturi răcoritoare, dulciuri, presă și tabac.

Odată cu deschiderea noului concept store din AFI Tech Park, „1 Minute” va ajunge la 30 de unități în România.

Cu o experiență de 165 de ani în comerțul din zonele de tranzit, Lagardère Travel Retail este unul dintre principalii jucători de pe piața de Travel Retail, cu peste 4.100 de magazine pentru trei linii de afaceri: Duty-free & Luxury, Travel Essentials și Foodservice.

FOTO NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor imobiliar din România, deschide astăzi Shopping City Râmnicu Vâlcea, investiție de 40 milioane euro CITEȘTE ȘI FOTO NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor imobiliar din România, deschide astăzi Shopping City Râmnicu Vâlcea, investiție de 40 milioane euro

În România, compania este prezentă de peste 20 de ani pe piața de retail și operează o rețea de peste 245 de magazine pentru segmentele de News & Convenience, Gifts & Souvenirs și Foodservice, cu mai multe branduri, dintre care cele mai cunoscute sunt Inmedio, Relay, 1 Minute și So! Coffee. Anul trecut, la nivel global, divizia Lagardère Travel Retail a înregistrat o cifră de afaceri de 4,2 miliarde euro.

Acesta este cel de-al doilea chiriaș anunțat de AFI Tech Park, după World Class, care a semnat un contract de închiriere pentru o perioadă de 10 ani pentru o suprafață de 1.500 mp GLA, distribuiți o parte la parter, iar restul suprafeței la primul etaj al AFI Tech Park 1.        

Lucrările la AFI Tech Park 1, prima etapă a proiectului de birouri, avansează conform planului, în prezent urmând a fi finalizate lucrările de structură. Prima clădire, ce oferă 22.000 metri pătrați GLA repartizați pe 8 etaje, va fi livrată în T2 2018 și va oferi atât spații de birouri, cât și o zonă de retail (sală de sport World Class, cantină și cafenele). Investiția în această etapă a proiectului este de peste 30 milioane de euro. 

Întregul proiect AFI Tech Park va oferi 56.000 metri pătrați GLA de spații de birouri Clasa A, în cadrul a două clădiri P+8 și un turn de 14 etaje, înconjurate de peste 5.000 mp de zone verzi.

viewscnt
Afla mai multe despre
afi tech park
1 minute