SensoDays îți colorează vara!

SensoDays îți colorează vara!
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 16 iun 2022

E din nou vară, iar verdele proaspăt și mirosul de tei îmbie la visare, dar și la transformare. Fie că plănuiești o vacanță, fie că vrei să bifezi un “make- over” al casei tale, SensoDays îți va fi cel mai bun partener.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Website-ul numărul unu în Home Déco din România are în portofoliu branduri de top, premiate și apreciate peste tot în lume, produse de cea mai
bună calitate, care poartă semnătura unor designeri consacrați, cum ar fi Philippe Starck, Ferruccio Laviani sau Antonio Citterio.

Produsele SensoDays sunt disponibile atât pe website, cât și în showroom, cu livrare gratuită în toată țara.

Înainte de a trece în revistă cele mai interesante piese care ar putea să-ți coloreze, dar și să îți eficientizeze viața în sezonul estival, trebuie să știi că
poți vedea toate produsele SensoDays atât online, cât și în showroomul din Str. Bilciurești 20-22, sector 1, București. O altă variantă ar fi să faci un tur virtual showroom, în secțiunea de Contact a site-ului. Tot ce comanzi și este deja în stocul SensoDays ajunge în aceeași zi în București și a doua zi în țară. În cazul în care valoarea comenzii tale depășește 299 lei, livrarea este gratuită.

SensoDays îți colorează vara!

SensoDays îți recomandă o vară de poveste cu produsele Kartell

Când spunem vară, ne gândim la decorațiuni atent alese, din materiale care să capteze mai repede soarele și veselia, la terasa plină de prieteni, la
corpurile de iluminat care să ofere un aer romantic grădinilor la înserat și la tot felul de artificii care să facă din sezonul cald unul de senzație.

Kartell spune această poveste cel mai bine prin produsele sale premium, cu un design deosebit și o tehnică specială, cum este cea de prelucrare a fibrelor de plastic pentru păstrarea transparenței.

SensoDays îți colorează vara!

SensoDays îți propune măsuțele și scaunele Kartell cu un design by Phillipe Starck sau Eugeni Quitllet, măsuțele pliabile sau alte piese ale mobilierului de grădină, dar și veiozele by Ferrucio Laviani sau Jeremy Scott.

Decorațiunile sau piesele pentru servirea mesei Kartell pot reprezenta și ele oricând o alegere inspirată pentru întâlnirile cu prietenii sau o seară relaxantă pe terasă.

SensoDays îți colorează vara!

• Pregătește-te de plajă cu prosoapele de plajă Descamps

Vacanța bate la ușă, așa că și acolo ai nevoie de produse premium, de cea mai înaltă calitate, care totodată să coloreze și să dea un vibe diferit zilelor
libere. Cu prosoapele de plajă Descamps mergi la sigur. Cu o experiență în prelucrarea fibrelor textile care începe încă din 1802, brandul Descamps are astăzi în portofoliu o mulțime de produse, printre care și prosoape de plajă, pentru toate preferințele.

SensoDays îți colorează vara!

Fie că alegi un prosop de plajă în culori și modele clasice, fie că optezi pentru cele exotice, experiența va fi la fel de spectaculoasă întrucât aceste
produse sunt fabricate din bumbac 100% și au o textură de catifea.

Branduri de calitate, cele mai recente colecții, produse premium – toate sub aceeași umbrelă: SensoDays

SensoDays listează numai branduri internaționale și produsele premium ale celor mai recente colecții prezentate peste tot în lume. SensoDays se află în peste 250.000 de case ale românilor cu cel puțin un produs, iar acest număr crește vertiginos, mai ales că acum, în sezonul cald, piesele lor sunt cele mai potrivite pentru o transformare de senzație a casei și grădinii noastre, dar și pentru a ne însoți în cele mai interesante vacanțe.

viewscnt
Afla mai multe despre
sensodays
vara