Sodexo ajunge la 11.500 de comercianți care acceptă plata cu cardurile de masă

Sodexo ajunge la 11.500 de comercianți care acceptă plata cu cardurile de masă
scris 5 sep 2017
Sodexo ajunge la aproximativ 11.500 de comercianți parteneri pentru cardurile de masă Gusto Pass și are cea mai extinsă rețea de unități de retail și HORECA în care sunt acceptate tichete de masă în format electronic, acoperind în întregime teritoriul României. 
 
De la lansarea tichetelor de masă electronice Gusto Pass pe piața din România, Sodexo a distribuit aproximativ 240.000 de carduri pentru angajații companiilor partenere.
 
Cardurile de masă nu permit retragerea de numerar de la ATM-uri, astfel că angajații care le utilizează sunt mai predispuși să mențină comportamentul de a face plăți cu cardul inclusiv pentru alte tipuri de carduri.
Heineken își închide două puncte de lucru în România CITEȘTE ȘI Heineken își închide două puncte de lucru în România

Cardurile de masă Sodexo Gusto Pass pot fi utilizate în toate marile rețele comerciale de retail și în HORECA.

Voucherele de masă în format electronic au reglementări fiscale identice tichetelor de masă pe hârtie. Astfel, cu tichetele de masă Gusto Pass de la Sodexo, indiferent de format, angajatorul beneficiază de 100% deductibilitate și scutire de taxe. 
 
În prezent, valoarea nominală maximă a tichetului de masă este de 15,09 lei. 
 
Compania Sodexo, al 19-lea angajator mondial, a fost înființată de către Pierre Bellon în 1966 în Marsilia, Franța și este astăzi lider mondial în Soluții pentru Calitatea Vieții de Zi cu Zi. Grupul operează în 80 de țări cu peste 420.000 de angajați.
viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
sodexo
carduri de masa
gusto pass