Spartan a ajuns la 33 de restaurante de tip fast-food în România

Spartan a ajuns la 33 de restaurante de tip fast-food în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 sep 2017

Lanțul de restaurante de tip fast-food Spartan a inaugurat în această lună o unitate în Bacău, cea de-a 13 unitate proprie și a 33-a din cadrul rețelei naționale, investiție de 90.000 euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Restaurantul ocupă o suprafață de 100 de metri pătrați și este situat în centru comercial Arena Mall, având 17 angajați. 

Restaurantul din Bacău este cea de-a 13-a unitate proprie Spartan, adăugându-se celorlalte deschise în: Suceava, Focșani, Piatra Neamț, Botoșani, Târgu Jiu, Turnu Severin, Brașov, Constanța, Iași, Brăila, Pitești. În prezent, rețeaua Spartan numără 33 de restaurante, proprii și francizate, și este pe locul al IV-lea în topul celor mai extinse rețele la nivel național.

Spartan face parte din grupul de francize al Strong MND Corporation, companie francizoare care deține și platforma www.francizelacheie.ro. Lanțul de restaurante a fost fondat în 2012.

Doar 30% familii din România și-au permis anul trecut să își cumpere haine noi, o treime nu și-au plătit la timp întreținerea, numai 18% și-au permis o săptămână de concediu CITEȘTE ȘI Doar 30% familii din România și-au permis anul trecut să își cumpere haine noi, o treime nu și-au plătit la timp întreținerea, numai 18% și-au permis o săptămână de concediu

Cifra de afaceri înregistrată la nivelul întregului grup (restaurante proprii și restaurante francizate) în 2016 este de 14 milioane de euro. În cele 13 restaurante deținute de Strong MND Corporation, societatea francizoare, sunt angajate peste 260 de persoane, iar în total, în toate cele 33 de unități lucrează peste 700 de oameni.

viewscnt
Afla mai multe despre
spartan
fast-food