Spectral Mobilă deschide un nou magazin, investiție de 100.000 euro

Spectral Mobilă deschide un nou magazin, investiție de 100.000 euro
scris 27 apr 2021

Spectralcom SRL a inaugurat în Bacău al 15-lea magazin Spectral Mobilă din România. Noua locație va fi administrată în sistem de franciză, fiind a treia deschisă în mai puțin de o lună.

Spațiul în care va funcționa magazinul are o suprafață de 320 mp și a necesitat o investiție totală de 100.000 de euro.

Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III) CITEȘTE ȘI Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III)

“Brand-ul Spectral Mobilă este din ce în ce mai cunoscut pe piața mobilei din România, fapt confirmat de cererea tot mai mare a partenerilor locali de a se alătura rețelei Spectral Mobilă. Magazinul deschis în Bacău este al treilea inaugurat în mai puțin de o lună, după două noi locații în Mangalia și Săcele. Vom continua extinderea rețelei Spectral Mobilă și în același timp, pentru a putea acoperi creșterea vânzărilor generată de aceste noi deschideri, vom continua investițiile în creșterea capacității de producție în fabrica de lângă Bârlad.” a declarat Dan Dodiță, director de vânzări al Spectralcom SRL.

Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer CITEȘTE ȘI Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer

Produsele fabricate de Spectralcom SRL sunt comercializate printr-o rețea de 7 magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, 8 magazine Spectral Mobilă în franciză în Bacău, Calafat, Mangalia, Pitești, Săcele, Slatina, Slobozia și Târgu Jiu și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară.

viewscnt
Afla mai multe despre
spectral mobila
bacau