Spectral Mobilă se extinde

Spectral Mobilă se extinde
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 ian 2024

Producătorul de mobilă Spectral Mobila SA, care deține o fabrică în județul Vaslui, a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri netă de 6,7 milioane de euro, în creștere cu 16% față de cea din 2022.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

“În 2023 am deschis 11 noi magazine Spectral Mobilă, în Timișoara, Sibiu, Turda, Brăila, Moreni, Sighetu Marmației, Întorsura Buzăului, Sfântu Gheorghe, Botoșani, Galați, Târgu Frumos, și am ajuns la o rețea de 34 de magazine Spectral Mobilă proprii sau în franciză. În 2024 continuăm extinderea rețelei de magazine și avem deja programate deschideri în Roman, Cluj-Napoca, Oradea, Beclean și suntem în discuții cu mai mulți parteneri din alte orașe ale țării.” a declarat Dan Dodiță, director executiv al Spectral Mobila SA.

Capitalul Dedeman a fost majorat. Proiectele pregătite CITEȘTE ȘI Capitalul Dedeman a fost majorat. Proiectele pregătite

Spectral Mobila SA deține o fabrică în apropierea municipiului Bârlad.

Produsele fabricate de Spectral Mobila SA sunt comercializate printr-o rețea de 7 magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, 27 magazine Spectral Mobilă în franciză în Adjud, Bacău, Baia Mare, Botoșani, Brăila, Brașov, Calafat, Câmpulung Moldovenesc, Focșani, Iași, Întorsura Buzăului, Mangalia, Moreni, Oltenița, Pitești, Săcele, Sebeș, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Sighetu Marmației, Slatina, Slobozia, Suceava, Târgu Frumos, Târgu Jiu, Timișoara și Turda și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară. De asemenea, produsele pot fi comandate în toată țara prin magazinul on-line deținut de companie, dar și pe mai multe platforme de tip marketplace.

viewscnt
Afla mai multe despre
spectral mobilă
magazine
mobila