Sphera Franchise Group inaugurează un nou restaurant KFC în Italia

Sphera Franchise Group inaugurează un nou restaurant KFC în Italia
scris 16 mai 2018

Sphera Franchise Group a inaugurat cel de-al patrulea restaurant în nord-vestul Italiei, în orașul Torino, în centrul comercial 8 Gallery – Lingotto, investiție de 800.000 euro.

Noul restaurant KFC din Italia a fost preluat de la un alt francizat, care a operat restaurantul în perioada 2014 - 2017, de către grupul Sphera, prin subsidiara sa din Italia, US Food Network S.r.l.

Sphera Franchise este cel mai mare grup din industria food service din România și deține companiile care operează în sistem de masterfranciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery și Taco Bell.

George Soros a cumpărat obligațiuni convertibile Tesla în valoare de 35 de milioane de dolari CITEȘTE ȘI George Soros a cumpărat obligațiuni convertibile Tesla în valoare de 35 de milioane de dolari

În România, lanțul de restaurante KFC include 72 de restaurante atât în București, cât și în alte orașe precum Timișoara, Arad, Botoșani, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Pitești sau Brașov. De asemenea, KFC România operează două restaurante la Chișinău, Republica Moldova, și patru în Italia.

viewscnt
Afla mai multe despre
kfc
restaurant
italia