Renovat și închiriat în proporție de 95%, mall-ul Mercur Craiova va fi deschis astăzi

Renovat și închiriat în proporție de 95%, mall-ul Mercur Craiova va fi deschis astăzi
Cristina Dobreanu
Cristina Dobreanu
scris 9 iun 2016

Centrul comercial Mercur Center va fi deschis astăzi, cu o rată de ocupare de 95%, reunind branduri importante de fashion, spații de divertisment și food court, cât și primul cinematograf multiplex din Craiova.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Printre cele mai importante ancore se află retailerul suedez H&M, care va deschide un magazin pe două niveluri, lanțul american de cafenele Starbucks, care deschide astfel prima cafenea din Craiova, dar și Colin’s, Pepco,  Flanco, Diverta, Kendra, Splend’or, Sevda, Triumph, S’Oliver, precum și operatorul de jucarii Maxi Toys.

Centrul va dispune și de o amplă zonă de divertisment, ce include zona de food court, casino, loc de joacă pentru copii, precum și primul cinematograf multiplex din Craiova, Inspire Cinema.

Diverta redeschide magazinul din centrul comercial Mercur Center Craiova, care a fost renovat CITEȘTE ȘI Diverta redeschide magazinul din centrul comercial Mercur Center Craiova, care a fost renovat

"Odată cu finalizarea procesului de renovare, Mercur Center are  o rată de ocupare remarcabilă, de aproape 100%, devenind gazda a numeroase branduri noi care intră pe piața din Craiova. Diversitatea și noutatea mixului de chiriași pe care centrul le aduce în întâmpinarea consumatorilor,  precum si componenta puternică de divertisment vor crește atractivitatea mall-ului și premisele pentru a deveni o destinație atât pentru shopping, cât și pentru petrecerea timpului liber", consideră Liana Dumitru, director asociat în departamentul de retail din cadrul Colliers International, compania care s-a ocupat de activitatea de închiriere a centrului Mercur.

Mercur Center este deschis după finalizarea procesului de renovare început în septembrie 2015, care a implicat investiții de peste 12 milioane de euro. Investiția a presupus renovarea fațadelor, schimbarea design-ului interior și a circulației dintre nivele, econfigurarea spațiilor comerciale. 
 

viewscnt
Afla mai multe despre
mercur center craiova
centru comercial
cinematorgraf multiplex