Suning a achiziționat subsidiara Carrefour din China

Suning a achiziționat subsidiara Carrefour din China
scris 27 sep 2019

Retailerul chinez Suning a achiziționat o participație de 80% în subsidiara Carrefour din China, pentru a-și majora cota de piață în domeniul vânzărilor online și pentru a-și extinde rețeaua de magazine.

Suning a anunțat într-un comunicat transmis Bursei din Shenzhen că a plătit 4,8 miliarde de yuani (670 milioane de dolari), într-o tranzacție în numerar, scrie Agerpres.

Tranzacție: Un fond de investiții controlat de Banca de Export-Import a Chinei cumpără companii din România, inclusiv Farmavet, principal jucător în comerțul produselor biologice, de la familia Paul Stănescu, nașul fiului lui Dragnea CITEȘTE ȘI Tranzacție: Un fond de investiții controlat de Banca de Export-Import a Chinei cumpără companii din România, inclusiv Farmavet, principal jucător în comerțul produselor biologice, de la familia Paul Stănescu, nașul fiului lui Dragnea

Cel mai mare retailer din Europa a precizat că-și va păstra o participație de 20% în Carrefour China după finalizarea tranzacției.

Subsidiara Carrefour din China are 30.000 de angajați, 210 hipermarketuri și 24 magazine de proximitate, în 51 de orașe.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
carrefour
suning