Synergy Construct pregătește inagurarea Lemon Retail Park, investiție de 15 milioane de euro

Synergy Construct pregătește inagurarea Lemon Retail Park, investiție de 15 milioane de euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 mai 2022

Antreprenorii Savaș Günata și Huseyin Karali, fondatorii Synergy Construct, vor inaugura în luna septembrie Lemon Retail Park, situat în partea de nord a Bucureștiului, în Pipera.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Proiectul are o suprafață de aproximativ 7.700 de mp închiriabili.

DOCUMENT Intră în vigoare noile reglementări pentru afișarea reducerilor în magazine. Ce obligații le revin tuturor comercianților CITEȘTE ȘI DOCUMENT Intră în vigoare noile reglementări pentru afișarea reducerilor în magazine. Ce obligații le revin tuturor comercianților

Odată cu această inaugurare, Synergy Construct, înființată în 2001, marchează primul său proiect ca dezvoltator de retail. Synergy Construct și-a exprimat intenția de a dezvolta o rețea națională de parcuri de retail după modelul Lemon Retail Park.

Conceptul de parcuri de retail mici sau mijlocii, dezvoltat în proximitatea unei zone rezidențiale, este din ce în ce mai prezent pe piața locală și s-a dovedit a fi cel mai de succes format din industrie. Parcurile de retail sunt cel mai popular concept pentru dezvoltatori în 2022, peste 89% din cei 147.000 de mp de stoc nou de retail anunțat pentru acest an fiind alocați pentru acest tip de proiecte, potrivit celui mai recent raport al CBRE România.

Până la sfârșitul anului, circa 147.000 mp sunt așteptați să fie adăugați la stocul modern al României, din care 22% vor fi inaugurați în București, în timp ce restul de 78% vor fi livrați în toată țara în principalele hub-uri regionale, precum și în orașele terțiare.

viewscnt
Afla mai multe despre
synergy construct
lemon retail park