The Body Shop România a deschis un magazin de produse cosmetice și de îngrijire în Iulius Mall Cluj

The Body Shop România a deschis un magazin de produse cosmetice și de îngrijire în Iulius Mall Cluj
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 31 oct 2016

Retailerul de cosmetice The Body Shop România a deschis un magazin de produse cosmetice și de îngrijire în Iulius Mall Cluj, sub noul concept Pulsensation. Brandul de origine britanică este prezent cu 8 magazine în România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noul butic Pulsensation cuprinde o gamă variată de produse de îngrijire pentru față și corp, make-up și parfumuri, pentru femei și bărbați.

The Body Shop a fost fondat de antreprenoarea britanică Dame Anita Roddick în 1976. Primul magazin The Body Shop s-a deschis în Brighton, pe coasta de est a Angliei, iar rețeaua numără în prezent peste 3.000 de magazine din peste 60 de țări.

Iulius Mall Cluj este cel de-al treilea mall al rețelei Iulius. Inaugurat în anul 2007, centru comercial are o suprafață închiriabilă de peste 50.000 mp și reprezintă o investiție în valoare de 80 milioane de euro. Mall-ul cuprinde peste 230 magazine cu branduri internaționale și naționale, hypermarket Auchan, cinematograf multiplex Cinema City cu 10 săli, food court, o parcare subterană și supraterană cu o capacitate de peste 2.000 de locuri și alte destinații de relaxare.

viewscnt
Afla mai multe despre
the body shop
magazin
cluj