Deichman și Pepco vor deschide magazine în proiectul comercial Prima Shops Oradea

Deichman și Pepco vor deschide magazine în proiectul comercial Prima Shops Oradea
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 24 oct 2016

Retailerii Deichman și Pepco vor deschide, în primăvara anului viitor, magazine în proiectul comercial Prima Shops Oradea. Cei doi retaileri au închiriat fiecare câte o suprafață de 500 metri pătrați.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Oasis a început la începutul lunii octombrie lucrările de construcție pentru proiectul Prima Shops Oradea, situat în centrul orașului Oradea, pe bulevardul Decebal, investiția de 12 milioane de euro fiind asigurată din fonduri proprii.

Proiectul, totalizând 10.000 metri pătrați, va fi livrat în 2 faze: 5.000 metri pătrați în primăvara anului viitor și încă 5.000 metri pătrați în toamna 2017. În imediata vecinătate este deschis de doi ani un hipermarket Kaufland cu o suprafață de 5.500 metri pătrați, astfel încât noua dezvoltare va completa oferta pentru clientela deja formată aici. 

Primul an în România pentru Pepco: afaceri de 15,4 milioane euro și profit CITEȘTE ȘI Primul an în România pentru Pepco: afaceri de 15,4 milioane euro și profit

Oasis Retail & Development Consulting este un dezvoltator cu o experiență de 14 ani pe piața centrelor comerciale din România, având la activ peste 70 de proiecte finalizate pe o suprafață de 1,5 milioane de mp de teren.

Acționarii companiei sunt Klaus Reisenauer și Kurt Wagner, cu o experiență de 20 de ani în domeniu, fiind implicați in dezvoltarea de retail atât pe piața locală, cât și în Europa Centrală și de Est (Austria, Ungaria, Cehia și Slovacia). Compania dezvoltă proiecte sub brandurile Prima Shops și Family Center.

viewscnt
Afla mai multe despre
deichman
pepco
magazine
prima shops oradea