TOP-ul celor mai vândute cărți de afaceri pe elefant.ro

TOP-ul celor mai vândute cărți de afaceri pe elefant.ro
scris 22 ian 2019

Best-seller-ul internațional "Tată bogat, tată sărac" scris de Robert T. Kiyosaki a fost vedeta cărților de afaceri, având în 2018 cele mai mari vânzări pe elefant.ro în acest segment.

George S. Clason, cu volumul "Cel mai bogat om din Babilon", se clasează pe poziția a doua între titlurile de business preferate în 2018. Poziția a treia în top este ocupată de volumul "Curs de vânzări. Cum să vinzi orice oricui", scris de fostul autor american de cărți motivaționale Zig Ziglar.

Mai mulți angajați Facebook au fost prinși că promovează un produs al companiei cu propriile recenzii pe Amazon CITEȘTE ȘI Mai mulți angajați Facebook au fost prinși că promovează un produs al companiei cu propriile recenzii pe Amazon

Printre titlurile care completează topul se numără și "Totul despre lideri, atitudine, echipă, relații" de John C. Maxwell și "Gândire rapidă, gândire lentă" de Daniel Kahneman. Titlul "Elon Musk – Tesla, SpaceX și misiunea construirii unui viitor fantastic", publicat de Ashlee Vance, este tot printre cele mai citite din domeniul afacerilor.

“Publicul care cumpără de regulă cărți de business a început în ultimii ani să se diversifice foarte mult. Titlurile best-seller la nivel internațional de mai mulți ani au un limbaj accesibil și nu e nevoie, ca cititor, să ai studii de afaceri sau financiare. Sunt titluri motivaționale care inspiră și studenții, și antreprenorii, managerii sau pe toți cei care au nevoie poate, la un moment dat, să schimbe ceva în cariera lor”, spune Adrian Dinu, director comercial la elefant.ro.

TOP-ul celor mai vândute cărți de afaceri pe elefant.ro

viewscnt
Afla mai multe despre
carti de afaceri
elefant.ro