Trump acuză UE că tratează SUA ''foarte nedrept'' în relațiile comerciale

Trump acuză UE că tratează SUA ''foarte nedrept'' în relațiile comerciale
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 ian 2018

Președintele american Donald Trump a atenționat Uniunea Europeană să se aștepte la represalii pentru tratamentul ''foarte nedrept'' aplicat Statelor Unite în relațiile lor comerciale, conform unui interviu televizat difuzat duminică seară și citat de AFP și dpa.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Uniunea Europeană a tratat SUA într-un mod foarte nedrept în materie de comerț", a declarat Trump într-un interviu pentru postul britanic de televiziune ITV, potrivit Agerpres.

Philip Morris estimează că numărul țigărilor clasice vândute va scădea cu 31%, la 550 miliarde unități până în 2025 CITEȘTE ȘI Philip Morris estimează că numărul țigărilor clasice vândute va scădea cu 31%, la 550 miliarde unități până în 2025

Președintele american a subliniat dificultatea Statelor Unite de a-și exporta produsele în UE, în timp ce "ei își trimit produsele la noi fără taxe sau cu taxe foarte mici". Trump a atenționat că este o situație "foarte nedreaptă".

viewscnt
Afla mai multe despre
trump
ue
sua
comert