Un administrator al producătorului Eugenia intră în acționariatul mai multor firme din grup

Un administrator al producătorului Eugenia intră în acționariatul mai multor firme din grup
Emil Popescu
Emil Popescu
scris 17 iul 2023

Fotini Teodorescu, administrator al Dobrogea Grup, producătorul Eugenia și unul dintre cei mai mari jucători de pe piața panificației, a intrat în acționariatul mai multor firme din grup.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Teodorescu, care lucrează pentru compania de panificație de peste 40 de ani, a preluat 50% din Dobrogea Panificație de la Mihail Cătălin Vulpe, care anterior deținea integral firma, potrivit unor date consultate de Profit.ro. Anterior, Teodorescu preluase 50% dintr-o altă firmă din grup, Dobrogea Patiserie.

Tranzacție: Carrefour va cumpăra de la Louis Delhaize activele Cora și Match din Franța. În România, Carrefour a anunțat în primăvară achiziția magazinelor Cora CITEȘTE ȘI Tranzacție: Carrefour va cumpăra de la Louis Delhaize activele Cora și Match din Franța. În România, Carrefour a anunțat în primăvară achiziția magazinelor Cora

Grupul, cunoscut în special pentru brandul Eugenia, reunește companii din domeniile producție, distribuție și retail.

Cu 400 de angajați, Dobrogea Grup SA a avut anul trecut afaceri de 182,2 milioane de lei (37 de milioane de euro) și a raporat pierderi de 1,9 milioane lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
dobrogea grup eugenia