United Romanian Breweries, producătorul Tuborg și Skol, a investit 1,2 milioane euro în producția de bere nepasteurizată

United Romanian Breweries, producătorul Tuborg și Skol, a investit 1,2 milioane euro în producția de bere nepasteurizată

Foto: Wikimedia Commons

Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 10 mai 2017

Berarul român United Romanian Breweries Bereprod (URBB), producătorul Tuborg și Skol, a investit 1,2 milioane de euro în modernizarea liniei de producție a fabricii din orașul Pantelimon, județul Ilfov, care dispune acum de o instalație de microfiltrare a berii. Compania a lansat pe piață un nou sortiment de bere, Skol Nepasteurizat.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Instalația de microfiltrare a berii înlocuiește procedeul de pasteurizare, asigurând prospețimea berii timp de 12 săptămâni, potrivit unui comunicat URBB. Capacitatea noii linii de îmbuteliere este între 50.000 unități/oră și 100.000 unități/oră.

“Noua investiție continuă tradiția noastră de a inova pentru a veni în întâmpinarea nevoilor și preferințelor consumatorilor români, fiind esențial pentru strategia noastră să ne dezvoltăm continuu, simultan cu particularitățile cererii pieței,” spune Shachar Shaine, președinte URBB.

eMAG introduce un nou serviciu de livrare a comenzilor, pentru anumite zile și intervale orare. De când va fi introdus și care va fi prețul CITEȘTE ȘI eMAG introduce un nou serviciu de livrare a comenzilor, pentru anumite zile și intervale orare. De când va fi introdus și care va fi prețul

URBB ocupă locul al patrulea pe piața berii din România, cu o cotă de 8% și vânzări la nivelul anului 2015 de aproape 335 milioane lei (74,6 milioane euro).

Pentru anul în curs, producătorul de bere și-a planificat investiții de circa 10 milioane de euro, în creștere cu 70% față de 2016, și creșterea cifrei de afaceri cu minim 10%, au declarat recent reprezentanții URBB pentru Profit.ro.

Portofoliul URBB include, pe lângă mărcile Tuborg și Skol, sucurile Granini, berile Carlsberg, Holsten, Guinness, Kilkenny, Weihenstephaner, Grimbergen, Grimbergen, Angelo Poretti, cidrul Somersby, precum și producătorul de apă minerală Bilbor Mineral Water, activ scos la vânzare în luna septembrie a anului trecut, la un preț de circa 5 milioane euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
urbb
skol nepasteurizat
bere nepasteurizata
investitie
productie