Victoria’s Secret deschide un nou magazin în București

Victoria’s Secret deschide un nou magazin în București
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 apr 2024

Brandul american Victoria’s Secret & Co., jucător principal pe piața produselor de lux pentru femei, va deschide un nou magazin în București.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noul magazin va fi deschis în Mega Mall.

CONFIRMARE Expo Market Doraly a fost vândut, prima tranzacție majoră din an. Din România iese un gigant cu active de 14 miliarde de dolari CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Expo Market Doraly a fost vândut, prima tranzacție majoră din an. Din România iese un gigant cu active de 14 miliarde de dolari

Brandul Victoria’s Secret a fost fondat în 1977 în San Francisco, California, de soții Roy și Gaye Raymond. Numele a fost inspirat de designul magazinului realizat de Gaye Raymond în stilul epocii victoriene. Brandul se adresa inițial bărbaților care voiau să cumpere lejerie intimă pentru partenere, așa că i-au asociat ideea de secret pentru a recrea un nivel de intimitatate cu cumpărătorii. În 1982, Roy Raymond și-a vândut afacerea pentru 1 milion de dolari, iar compania Limited Brands (acum L Brands) a reorientat-o către clientela de sex feminin.

Victoria’s Secret  a deschis primul magazin în România în 2018, în aeroportul Otopeni, în zona duty free. În 2019, a deschis un magazin în Băneasa Shopping City.

viewscnt
Afla mai multe despre
victoria’s secret
lenjerie
magazin