Cozi la magazinele de canabis din regiunea San Francisco, exceptate de la restricțiile impuse celorlalte localuri

Cozi la magazinele de canabis din regiunea San Francisco, exceptate de la restricțiile impuse celorlalte localuri
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 mar 2020

Locuitorii din regiunea Golfului San Francisco pot consuma în continuare legal produse pe bază de canabis întrucât magazinele care comercializează marijuana sunt exceptate de la restricțiile vizând activitățile comerciale, în urma cărora majoritatea localurilor din San Francisco și orașele învecinate și-au închis porțile, informează Reuters miercuri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit administratorilor magazinelor cu produse pe bază de canabis, clienții stau la cozi comparabile cu cele de la magazinele alimentare și camerele de gardă, scrie Agerpres

Pe fondul coronavirus, românii se pregătesc să facă pâine în casă. Comenzile de drojdie pentru consum casnic de pe piața româneasă au înregistrat cifre record - 25 de milioane de pâini CITEȘTE ȘI Pe fondul coronavirus, românii se pregătesc să facă pâine în casă. Comenzile de drojdie pentru consum casnic de pe piața româneasă au înregistrat cifre record - 25 de milioane de pâini

Barurile, cluburile și sălile de fitness s-au închis luni în urma unuia dintre cele mai stricte ordine emise până la această dată în Statele Unite în scopul contracarării epidemiei de coronavirus. Circa 7 milioane de persoane locuiesc în regiunea afectată de aceste restricții.

Magazinele care comercializează marijuana se află pe lista scurtă a unităților comerciale ''esențiale'', care pot rămâne deschise alături de magazinele alimentare, farmacii și cabinete medicale, au relatat San Jose Mercury News și alte publicații locale, citând Departamentul pentru controlul canabisului din acest stat și oficiali locali.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
magazine canabis
san francisco