cora suspendă, temporar, comunicarea promoțiilor. Paravane de plexiglass în zona caselor de marcat

cora suspendă, temporar, comunicarea promoțiilor. Paravane de plexiglass în zona caselor de marcat
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 mar 2020

Retailerul cora România anunță că a luat decizia de a suspenda, temporar, comunicarea promoțiilor pe pagina de Facebook având în vedere situația delicată și provocările din această perioadă din cauza amenințării COVID-19.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Activitatea promoțională se derulează în continuare și toate informațiile pe acest subiect sunt comunicate pe site.

ANPC propune plafonarea prețurilor produselor de strictă necesitate care fac parte din coșul minim de consum lunar, pe perioada stării de urgență CITEȘTE ȘI ANPC propune plafonarea prețurilor produselor de strictă necesitate care fac parte din coșul minim de consum lunar, pe perioada stării de urgență

În privința măsurilor de igienă și prevenție, cora anunță că au fost achiziționate măști, mănuși, dezinfectante și am intensificat igienizarea magazinelor, conform reglementărilor si recomandărilor Autorităților. Sunt curățate în mod constant, cu o frecvență mult mai mare decât în mod obișnuit cărucioarele, coșurile, suprafețele magazinelor și zona caselor de marcat.

Retailerul a instalat paravane de plexiglass în zona caselor de marcat, pentru o mai bună protecție a casierelor, care sunt expuse contactului prelungit cu publicului. Casierele au, de asemenea, setul propriu de dezinfectant, în timp ce clienții au la dispoziție mai multe puncte de dezinfectare în magazin. De asemenea, în magazine sunt disponibile mănuși de unică folosință, atât pentru clienți, cât și pentru angajați.

Totodată, cora precizează că nu s-a luat măsura raționalizării produselor. Punctual, în unele magazine s-a instituit o limită rezonabilă, pentru unele produse, măsură luată doar pentru a descuraja specula și pentru a asigura cât mai mult timp marfa la raft, pentru cât mai mulți clienți.

viewscnt
Afla mai multe despre
cora
coronavirus