Vitacom Electronics, distribuitor de produse electronice, estimează afaceri de aproape 11 milioane euro în acest an

Vitacom Electronics, distribuitor de produse electronice, estimează afaceri de aproape 11 milioane euro în acest an

FOTO: Vasile Andrei Vita

Profit.ro
Profit.ro
scris 21 dec 2017

Vitacom Electronics, companie specializată în vânzarea și distribuția de produse electronice, înființată în Cluj-Napoca în 1991 de Vasile Andrei Vita, încheie anul cu o cifră de afaceri de 10,7 milioane de euro, în creștere cu 16% față de anul trecut.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Profitul net estimat se apropie de 500.000 de euro, înregistrând o creștere de 2,1 ori față de 2016.

Produsele vândute cel mai bine în 2017 sunt cele din gama WELL, mai precis, sursele neîntreruptibile pentru centrale termice, ventilatoarele și robineții electrici. 

Noua regulă: Cluburile, restaurantele, hotelurile și magazinele vor fi obligate să anunțe prin panouri că nu dețin autorizația de securitate la incendiu CITEȘTE ȘI Noua regulă: Cluburile, restaurantele, hotelurile și magazinele vor fi obligate să anunțe prin panouri că nu dețin autorizația de securitate la incendiu

„Succesul înregistrat în acest an este doar primul pas în atingerea obiectivelor din 2018. Începem anul în forță și lansăm platformele online noi. De asemenea, vom introduce noi produse în portofoliu”, a detaliat Vasile Andrei Vita, fondatorul Vitacom Electronics.

Compania este prezentă pe toate canalele de distribuție: magazine tradiționale, online, dar și prin magazine proprii și exporturi. Vitacom exportă produsele WELL, Fixpoint, Goobay și CHROME în Ungaria, Bulgaria, Slovenia, Serbia, Bosnia și Herțegovina, Croația, Estonia, Grecia, Cipru, Spania, Portugalia, dar și in Germania.

viewscnt
Afla mai multe despre
vitacom electronics
produse electronice