Waikiki se extinde în România

Waikiki se extinde în România
scris 13 apr 2018

Retailerul turc de îmbrăcăminte LC Waikiki se extinde în România, urmând să deschidă, în prima decadă a lunii mai, un magazin în Iulius Mall din Suceava. Spațiul va fi închiriat pe o perioadă de 9 ani.

În toamna anului trecut, Waikiki a intrat în mall-ul Sun Plaza din București, cu un contract de închiriere semnat pe 10 ani, după ce recent și-a pregătit intrarea în centrul comercial Retail Park din Târgu Mureș, iar în decembrie a deschis un magazin în Colosseum Retail Park, dezvoltat în București de compania Nova Imobiliare.

LC Waikiki are peste 730 de magazine în 34 de țări. Retailerul a intrat în România în 2009, iar în prezent a ajuns la o rețea locală de 22 de magazine în București și alte orașe din țară.

EXCLUSIV Compania spaniolă cu aplicația Glovo de livrare rapidă inclusiv a cheilor uitate intră în România după ce l-a recrutat pe cel care a adus Uber în 50 de țări. În Spania a eliminat deja un concurent CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Compania spaniolă cu aplicația Glovo de livrare rapidă inclusiv a cheilor uitate intră în România după ce l-a recrutat pe cel care a adus Uber în 50 de țări. În Spania a eliminat deja un concurent

Retailerul vede pe piața din România un potențial de 40 de magazine până în 2023.

Pe piața locală, Waikiki a avut anul trecut afaceri de 182,6 milioane lei și un profit net de 20,1 milioane lei. Înființat în Franța în 1985, brandul LCWaikiki a fost cumpărat în 1997 și și-a continuat dezvoltarea ca brand turcesc timp de 17 ani sub umbrela companiei LC Waikiki Mağazacılık.

La nivel global, veniturile  companiei depășesc 2,5 miliarde dolari.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
colosseum retail park
lc waikiki