Revolut își întărește echipa executivă, cu recrutări de la Credit Suisse, Visa, Goldman Sachs

Revolut își întărește echipa executivă, cu recrutări de la Credit Suisse, Visa, Goldman Sachs
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 aug 2019

Revolut, fintech-ul londonez cu 6 milioane de utilizatori în Europa și Australia, continuă să își dezvolte echipa executivă și angajează experți în trei poziții cheie: Trezorier, CFO Adjunct și Director de Risc Infracțional Financiar.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Wolfgang Bardorf, angajat al Deutsche Bank, unde a condus departamentul de metodologii și modele de lichitate, fost Director Executiv în trezorerie corporativă la Goldman Sachs, a fost numit Trezorier.

EXCLUSIV Terenul fostei fabrici Helitube reintră pe piață. Tranzacția prin care Mitiska a cumpărat fosta platformă industrială a fost anulată CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Terenul fostei fabrici Helitube reintră pe piață. Tranzacția prin care Mitiska a cumpărat fosta platformă industrială a fost anulată

Stefan Wille, fost Vice Președinte Sr. Finanțe în cadrul companiei concurente N26 și Manager de Finanțe Corporative la Credit Suisse, a fost numit CFO Adjunct. Stefan va raporta către noul CFO al companiei, Dave MacLean, fost executiv în cadrul Metro Bank și Barclays.

Philip Doyle, care a ocupat funcția de Head of Financial Crime la ClearBank și pe cea de manager pentru prevenirea fraudelor la Visa, este noul Director de Risc Financiar Infracțional. Doyle va sprijini Revolut în misiunea sa de a deveni cea mai sigură și de încredere platformă financiară din lume.

În ultimele luni, Revolut a angajat o serie de executivi seniori, printre care se numără Richard Davies, care anterior a ocupat funcții de conducere în cadrul HSBC, Barclays și TSB, dar și Dave MacLean, actual CFO și fost Director Financiar al Metro Bank.

Air France KLM lansează campania de toamnă, prețuri tăiate cu până la 50% către 80 de destinații CITEȘTE ȘI Air France KLM lansează campania de toamnă, prețuri tăiate cu până la 50% către 80 de destinații

Cu peste 6 milioane de utilizatori în Europa și Australia, precum și planuri de extindere în America de Nord și Asia în acest an, Revolut și-a propus să devină principalul loc și mod de gestionare a finanțelor personale pentru utilizatorii săi.

Revolut a fost lansată în Iulie 2015 de către foștii bancheri de investiții de la Credit Suisse și Deutsche Bank, Nik Storonski și Vlad Yatsenko, drept o alternativă la marile bănci tradiționale. 

Până la ora actuală, Revolut a primit finanțări de aproximativ 340 de milioane de dolari din partea unor investitori cunoscuți precum Index Ventures, Ribbit Capital, Balderton Capital și DST Global.

viewscnt
Afla mai multe despre
revolut
angajari