Risky Business investește în soluția de interviuri online SkillView

Risky Business investește în soluția de interviuri online SkillView

SkillView și echipa Riscky Business

Profit.ro
Profit.ro
scris 23 mai 2017

Fondul de accelerare clujean Risky Business, alături de antreprenorii Sergiu Biriș, fondatorul Trilulilu & Zonga, și Cristian Anghel, investește 20.000 de euro în soluția de interviuri online SkillView, evaluând compania la 200.000 de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cei doi fondatori ai SkillView se vor muta din Timișoara în Cluj-Napoca, unde se vor dedica în totalitate proiectului lor. 

Produsul timișorenilor Răzvan Avram și Alexandru Aciu s-a remarcat în octombrie anul trecut, câștigând Imprezzio Idea Challange la Cluj, concurs anual pentru startup-urile din regiune.

Platforma SkillView oferă astăzi posibilitatea companiilor de IT să intervieveze angajați la distanță, punându-le la dispoziție atât soluția de interviu, cât și managementul acestuia.

“SkillView va permite foarte curând ca specialiști externi să intervieveze candidați pentru orice post, în orice companie, devenind astfel un marketplace pentru interviurile de angajare”,  declară Răzvan Avram, Fondator Skillview.

În urmatoarele 6 luni, cei doi timișoreni se vor dedica în totalitate proiectului lor la Cluj-Napoca, în programul de accelerare Risky Business.

“Valoarea pe care o oferă Risky Business nu se rezumă la banii investiți, ci include multe ore petrecute alături de fondatori pentru a duce ideea la nivelul urmator. Dorim să avem startup-urile lângă noi pentru a le oferi suport în dezvoltarea de produs, lansare în piață, parteneriate, pregătirea următoarelor runde de investiții”,  declară Bogdan Colceriu, Founding Partner Risky Business. 

Atrăgând bani de la eMAG, Zitec începe extinderea în țară cu un birou la Brașov și angajează programatori CITEȘTE ȘI Atrăgând bani de la eMAG, Zitec începe extinderea în țară cu un birou la Brașov și angajează programatori

Risky Business caută ca pentru fiecare investiție să atragă coinvestitori din rețeaua sa. În acest fel, startup-ul primește valoare adăugată accesând cunoștințele, experiența, conexiunile și capacitatea de punere în piață a respectivilor investitori.

“Produsul pe care îl dezvoltă echipa SkillView rezolvă un set de nevoi regăsit nu doar la companiile mari, dar și la startup-urile care recrutează candidați la distanță. SkillView are potențialul de a schimba cu totul modul în care înțelegem să intervievăm astăzi candidații pentru joburi, reducând atât costurile, cât și timpul alocat de către companii procesului de angajare”, declară Sergiu Biriș, Coinvestitor în platformă.

Risky Business este un fond de accelerare privat, pornit la Cluj – Napoca în ianuarie 2017, ce reunește peste 30 dintre cei mai proeminenți antreprenori și investitori din Transilvania. Risky Business este primul program de accelerare din România care investește în startup-urile selectate. Risky Business investește circa 20.000 de euro per startup, cu coinvestiție de până la 100.000 de euro din partea investitorilor săi.

viewscnt
Afla mai multe despre
risky business
skillview