Schimbare la vârful managementului Skanska Property Romania. Prima româncă în consiliul de management regional al Skanska

Schimbare la vârful managementului Skanska Property Romania. Prima româncă în consiliul de management regional al Skanska

FOTO: Aurelia Luca

Profit.ro
Profit.ro
scris 17 ian 2018

Skanska Property România, divizia locală a unuia dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari la nivel global, anunță înlocuirea lui Marcin Łapiński de la conducerea companiei suedeze cu Aurelia Luca.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Aurelia Luca va fi prima româncă aflată în consiliul de management regional al Skanska CDE (Commercial Development Europe) – ce are ca rol coordonarea activităților grupului suedez în România, Ungaria, Cehia și Polonia.

Aurelia Luca are un Master în Economia Imobiliară, la Academia de Studii Economice București și mai bine de 16 ani de experiență în domeniu, alăturându-se companiei în 2012 ca Leasing Manager și devenind apoi Country Director la începutul anului 2016.

Operațiunile companiei se vor desfășura în continuare în București, unde este deja prezentă în zonele de centru-vest și nord ale capitalei, prin proiectele Campus 6 (Politehnică) și Equilibrium (Floreasca - Barbu Văcărescu).

Castelul Bran a fost vizitat anul trecut de peste un milion de oameni. Străinii, atrași de legenda lui Dracula CITEȘTE ȘI Castelul Bran a fost vizitat anul trecut de peste un milion de oameni. Străinii, atrași de legenda lui Dracula

Compania este prezentă pe plan local din 2011 și este parte a grupului suedez Skanska, lider mondial în dezvoltare imobiliară și construcții. 

Skanska Commercial Development Europe dezvoltă cladiri de birouri, proiecte logistice si comerciale în zone importante din România, Polonia, Republica Cehă și Ungaria.

Skanska Commercial Development Europe este împărțită în patru companii locale – Skanska Property Republica Cehă, Skanska Property România, Skanka Property Ungaria și Skanska Property Polonia.

Skanska este una dintre cele mai mari companii de dezvoltare imobiliara si construcții din lume, având 43.000 de angajați în piețele pe care activează în Europa și Statele Unite ale Americii.

viewscnt
Afla mai multe despre
skanska property romania
aurelia popa