SeedBlink deschide prima filială în afara României

SeedBlink deschide prima filială în afara României

Angel Hadjiev, Country Manager

Profit.ro
Profit.ro
scris 28 mar 2022

Platforma europeană de investiții pentru companii de tehnologie Seedblink a deschis un birou în Sofia, Bulgaria, pentru a complementa planurile companiei de extindere și pentru a-și continua creșterea.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Biroul va fi condus de Angel Hadjiev, nou numit în funcția de Country Manager.

Platforma susține că a ajutat startup-urile în a strânge 45 de milioane de euro în primii doi ani de la lansare.

CEO Tazz by eMAG: Ne propunem să trecem la următorul nivel CITEȘTE ȘI CEO Tazz by eMAG: Ne propunem să trecem la următorul nivel

„Bulgaria are o reputație ascendentă în Europa Centrală ca hub de tehnologie, cu un ecosistem tehnologic în creștere, investitori vizionari și o comunitate de startup-uri în plină dezvoltare”, spune Andrei Dudoiu, Managing Partner și Co-fondator SeedBlink.

Angel Hadjiev, în noua funcție de Country Manager în Bulgaria, are 15 ani de experiență internațională în industria serviciilor financiare, cu accent pe fuziuni și achiziții, strângeri de capital și restructurări. Înainte de a se alătura SeedBlink, a fost director adjunct în cadrul Departamentului de Finanțe Corporative al Deloitte și manager de fond la Capital Investments Fund.

SeedBlink este o platformă specializată exclusiv în startup-uri de tehnologie europene, de la faza de precapital inițial până la Seria B. Până acum, a atras circa 10.000 de investitori din 50 de țări, fiind lansată în prima parte a anului 2020.

Aproximativ 1.700 de startup-uri au fost evaluate, iar 60 dintre acestea, din opt țări, au lansat runde de finanțare pe SeedBlink. Printre cele mai mari runde de finanțare se numără FlowX, cu 1.6 milioane de euro (rundă de 7,3 milioane euro), Dronamics, cu 950.000 de euro (rundă de 3 milioane euro) și SeedBlink, cu auto-listare, cu 1,1 milioane euro (rundă de 3 milioane euro).

viewscnt
Afla mai multe despre
seedblink
bulgaria