Netflix cumpără Boss Fight Entertainment

Netflix cumpără Boss Fight Entertainment
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 mar 2022

Netflix cumpără Boss Fight Entertainment, un dezvoltator de jocuri mobile cu 130 de angajați.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Este deja al treilea mic dezvoltator de jocuri pe care Netflix l-a cumpărat în ultima jumătate de an, după Night School și Next Games, arată NYTimes.

Recent, Netflix a cumpărat Next Games, dezvoltatorul finlandez de jocuri mobile care a creat „Stranger Things: Puzzle Tales”.

Valoarea tranzacției, care va ajuta Netflix să-și întărească oferta de jocuri, este de 65 milioane euro, conform Money Control.

Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis! CITEȘTE ȘI Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis!

În ianuarie, platforma de streaming Netflix Inc a năruit speranțele cu privire la o redresare rapidă, după ce a estimat joi o creștere redusă a numărului de abonați în primul trimestru din 2022, ceea ce a dus la scăderea acțiunilor cu aproape 20%.

După boom-ul din 2020, când numărul clienților a crescut cu peste 36 de milioane, Netflix se confruntă cu o încetinire semnificativă a numărului de noi clienți, în pofida succesul filmului ''Don't Look Up''.

OVES Enterprise, startup de dezvoltare de software din Cluj-Napoca, deschide primul birou din afara țării și anunță dublarea numărului de angajați CITEȘTE ȘI OVES Enterprise, startup de dezvoltare de software din Cluj-Napoca, deschide primul birou din afara țării și anunță dublarea numărului de angajați

Compania se așteaptă ca în perioada ianuarie-martie 2022 să-și sporească numărul de clienți cu 2,5 milioane, în timp ce analiștii se așteptau la o estimare de 5,9 milioane, conform datelor Refinitiv.

viewscnt
Afla mai multe despre
netflix
abonati
actiuni