Startup-ul românesc Bob Concierge ridică 6 milioane euro de la fondul de investiții american NCH Capital

Startup-ul românesc Bob Concierge ridică 6 milioane euro de la fondul de investiții american NCH Capital
scris 18 oct 2021

Startup-ul românesc Bob Concierge, care a construit un dispozitiv automatizat de vânzare de produse și servicii pentru scările din complexele rezidențiale, a ridicat o finanțare de 6 milioane de euro de la fondul de investiții american NCH Capital, administrat în România de omul de afaceri Andrei Siminel.

Cu această nouă rundă de finanțare, echipa Bob Concierge are ca obiectiv scalarea business-ului, astfel încât să devină cel mai important marketplace al serviciilor rezidențiale din România și din sud-estul Europei. Investițiile totale în startup-ul românesc cumulează 11 milioane de euro.

Instrumente pentru o muncă remote eficientă CITEȘTE ȘI Instrumente pentru o muncă remote eficientă

În prezent, Bob Concierge operează o rețea de  64 de aparate în București, alte 100 fiind în proces de instalare. Proiectul va utiliza finanțarea obținută pentru dezvoltarea rețelei în țară și la nivel internațional.

Compania își propune crearea unei rețele de 5.000 de aparate în România și 50.000 de aparate în Europa în următorii ani.

JD Agro Cocora continuǎ seria de proiecte de expansiune ambițioase CITEȘTE ȘI JD Agro Cocora continuǎ seria de proiecte de expansiune ambițioase

“Suntem convinși că inovațiile bazate doar pe software sunt acum în apogeu, dar în viitor vor decădea din cauza limitărilor pe care le au. Viitorul aparține hardware-ului automatizat dotat cu inteligență artificială”, spune Mihail Gîrneț, CEO-ul Bob Concierge.

viewscnt
Afla mai multe despre
bob concierge
blocuri
scara