R Systems deschide un nou birou în România și angajează

R Systems deschide un nou birou în România și angajează
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 oct 2021

R Systems, furnizor de servicii de tehnologie digitală, a deschis un nou birou în România, la Craiova, fiind în plin proces de recrutare a peste 50 de ingineri, până la sfârșitul anului 2021, pentru a susține numărul tot mai mare de clienți globali ai companiei, din industriile de telecomunicații, tehnologie, financiar-bancar, retail, energie, sectorul public.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Sediul din Craiova este al treilea birou R Systems deschis în România, alături de cele din București și Galați. Echipa locală este implicată în recrutarea de ingineri Java si .Net, QA și arhitecți, manageri de proiect și analiști de business pentru proiectele aflate în derulare în zona de cloud computing, migrare în cloud, containerizare, IPA și AI/ML.

JD Agro Cocora continuǎ seria de proiecte de expansiune ambițioase CITEȘTE ȘI JD Agro Cocora continuǎ seria de proiecte de expansiune ambițioase

Situat într-o clădire de birouri din centrul orașului Craiova, spațiul de 300 metri pătrați este destinat unui număr de 25 de birouri și găzduiește mai multe săli de conferință, spații de gaming și relaxare pentru angajați.

Deschiderea noii locații vine într-o perioadă de creștere accelerată cu peste 20% a businessului în 2021, iar estimările companiei prevăd continuarea acestui ritm de creștere și în perioada următoare.

În Europa, R Systems deține birouri și în Polonia, Moldova, Marea Britanie și Elveția.

“Noua locație reprezintă un pas important în strategia noastră de dezvoltare. Craiova reprezintă o piață competitivă și deosebit de ofertantă, cu ingineri foarte bine pregătiți și două facultăți tehnice de prestigiu. Obiectivul nostru este atragerea de competențe locale și conectarea mediului academic valoros cu mediul de business, în care specialiștii să poată face performanță”, a declarat Raluca Rusu, CEO R Systems, Europe.

Instrumente pentru o muncă remote eficientă CITEȘTE ȘI Instrumente pentru o muncă remote eficientă

Având sediul central în EI Dorado Hills, CA, R Systems activează în 16 centre de livrare din întreaga lume. Cu un personal ce depășește 3.000 de angajați, în 25 de birouri regionale, are circa 1.000 de clienți din telecom, sănătate, tehnologie, banking, producție și industria semiconductoarelor.

viewscnt
Afla mai multe despre
r systems
craiova