Startup-ul spaniol Jeff, o spălătorie cu aplicație, intră în România și caută parteneri

Startup-ul spaniol Jeff, o spălătorie cu aplicație, intră în România și caută parteneri
scris 31 oct 2019

Spălătoria Jeff, startup spaniol de tip franciză, care, prin intermediul unei aplicații proprii, a ajuns în 4 ani de la lansare să lucreze în 1.780 de centre din 32 de țări, cu circa 600.000 utilizatori din întreaga lume, intră în România, fiind în stadiul de recrutare de parteneri de afaceri interesați să preia franciza de spălătorie și curățătorie.

Șefii celor mai mari bănci din România vor dezbate cu celebrul economist Nouriel Roubini starea reală a economiei și perspectivele izbucnirii unei noi crize. Te așteptăm la eveniment! Click pentru detalii și înregistrare

Prin intermediul unei aplicații, disponibilă pentru utilizatorii Android sau iOS, clienții își pot selecta locația exactă, ziua și ora la care un șofer Mr Jeff se prezintă pentru a ridica rufele de spălat. În 48 ore, rufele spălate și călcate sunt livrate înapoi. 

Tranzacție: Grupul austriac Leier, proaspăt proprietar al Brikston, cumpără o nouă companie românească CITEȘTE ȘI Tranzacție: Grupul austriac Leier, proaspăt proprietar al Brikston, cumpără o nouă companie românească

Ca stimulent pentru noii francizați din România, Jeff oferă ca bonus gratuitate la taxa de franciză pentru primele 12 luni. 

Ca perspective de viitor, Jeff și-a propus să cucerească și piața serviciilor beauty, sub denumirea Beauty Jeff, deschizând  în octombrie primul salon de înfrumusețare în Argentina. În următoarele luni, Jeff va intra și pe piața serviciilor de fitness, cu centrele Fit Jeff; ambele linii de business vor funcționa în regim de franciză, după modelul de succes patentat deja de spălătoria Mr Jeff.

În 2017, Google a inclus Mr Jeff, actualul Jeff, în lista celor mai bune 20 de start-up-uri din întreaga lume. Expansiunea Mr Jeff a luat amploare prin accesarea unui fond de 12 milioane de dolari, în 2018 (All Iron Ventures) și prin susținere directă de la reputați antreprenori europeni, precum Albert Armengol, CEO Doctoralia, Jeroen Merchiers, Managing Director al Airbnb pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa, si Kim Jung, CEO NX Corp. Tot în 2018, start-up-ul spaniol a achiziționat 350 de francize ale firmei braziliene LAVA E LEVA. 

Compania spaniolă Jeff este un startup fondat în 2015, în Valencia, Spania, de Eloi Gómez, Adrián Lorenzo și Rubén Muñoz. Jeff operează în circa 30 de țări din Asia, America Latina, Africa și Europa.

viewscnt
Afla mai multe despre
jeff
spalatorie