Stratulat Albulescu a fost desemnată “Firma de avocatură a anului” în cadrul galei SEE Real Estate Awards 2021

Stratulat Albulescu a fost desemnată “Firma de avocatură a anului” în cadrul galei SEE Real Estate Awards 2021
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 12 apr 2021

În data de 8 aprilie, Stratulat Albulescu a fost numită „Firma de avocatură a anului” de către EuropaProperty în cadrul celei de-a 16-a ediții a galei anuale a premiilor SEE Real Estate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Firma a fost selectată din cele 10 firme de avocatură locale și internaționale semifinaliste, care au fost evaluate în funcție de contribuția lor pe piață în 2020, tranzacții, calitatea serviciilor oferite clienților, elemente inovative, reputație și leadership.

„Suntem onorați să primim premiul pentru „Firma de avocatura a anului”. Acesta reprezintă recunoașterea internațională a eforturilor depuse de echipa noastră de drept imobiliar pentru a oferi clienților Stratulat Albulescu asistență juridică la cel mai înalt nivel. Suntem încântați să vedem că industria imobiliară ne-a recunoscut drept un partener de încredere în regiune", a declarat Silviu Stratulat, Managing Partner.

Evenimentul, aflat acum la cea de-a 16-a ediție, este unul dintre cele mai longevive evenimente de profil de pe piața din România, care celebrează munca susținută și succesul, având peste 20 de sponsori și parteneri. Evenimentul acoperă regiunea de Sud Est a Europei și reunește cei mai activi dezvoltatori internationali și locali, bancheri, investitori, avocați, precum și alți profesioniști din domeniul imobiliar, care activează în regiune, fiind recunoscut drept unul dintre cele mai respectate și distinse evenimente de profil.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
stratulat albulescu
see real estate awards 2021