Taylor Swift intră pe lista miliardarilor lumii

Taylor Swift intră pe lista miliardarilor lumii
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 apr 2024

Există mai mulți miliardari decât oricând înainte. În lume există 2.781 de persoane cu averi care depășesc 1 miliard de dolari, o creștere cu 141 față de 2023, potrivit clasamentului anual al celor mai bogați oameni din lume realizat de Forbes – cu Taylor Swift printre cei care se află pe listă, transmite The Guardian.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
20 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

De asemenea, miliardarii au o avere colectivă mai mare ca niciodată, cu active combinate estimate la 14,2 triliarde de dolari – o creștere de 2 triliarde de dolari față de 2023 și mai mult decât PIB-ul fiecărei țări, cu excepția SUA și a Chinei, arată G4Media.

VIDEO&FOTO România a intrat în Air Schengen. Primele avioane care vin \ CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO România a intrat în Air Schengen. Primele avioane care vin "liber". Fost purtător de cuvânt TAROM, pentru Profit.ro: Prețurile pentru turiști vor crește. Rămânem și cu un gust amar la anumite bagaje

Averea lor colectivă a crescut cu 120% în ultimul deceniu, în același timp în care miliarde de oameni din întreaga lume și-au văzut nivelul de trai scăzând din cauza inflației și a crizei costului vieții.

„A fost un an uimitor pentru cei mai bogați oameni din lume, cu mai mulți miliardari din întreaga lume decât oricând înainte”, a declarat Chase Peterson-Withorn, editorul Forbes pentru avere. „Un număr record de 14 centimiliardari [100 de miliarde de dolari] au averi de 12 cifre. Chiar și în vremuri de incertitudine financiară pentru mulți, super-bogații continuă să prospere.”

Companie turcă de investiții, fondată de un manager ucrainean, pregătește o fabrică de oțel în România, cu emisii reduse de carbon. Investiție de aproape 1 miliard euro CITEȘTE ȘI Companie turcă de investiții, fondată de un manager ucrainean, pregătește o fabrică de oțel în România, cu emisii reduse de carbon. Investiție de aproape 1 miliard euro

Militanții pentru egalitate au declarat că „bogăția uluitoare” acumulată de către cei foarte bogați ar trebui să ducă la eforturi urgente pentru „a distribui această bogăție în mod mai egal, proporțional și eficient”.

Taylor Swift este unul dintre cei 265 de nou-veniți care figurează pe lista Forbes din acest an. Swift, în vârstă de 34 de ani, a ajuns la această bornă cu o avere estimată la 1,1 miliarde de dolari, în urma turneului său Eras și a concertului său cinematografic care a bătut recorduri.

viewscnt
Afla mai multe despre
taylor swift
avere