Tehnologia îți schimbă lumea

Fabricile viitorului. Cum ajută tehnologiile moderne procesul de producție

Fabricile viitorului. Cum ajută tehnologiile moderne procesul de producție

9 aug 2017

Tehnologia evoluează continuu, indiferent dacă o percepem ca atare sau nu, ori dacă ritmul schimbării este mai lent sau mai alert. La fel, evoluția tehnologică a fost prezentă în fabricile din toate ramurile de când există conceptul de industrie.

 • Ce este, ce poate deveni și cum ne va schimba realitatea augmentată
  Ce este, ce poate deveni și cum ne va schimba realitatea augmentată
  5 iul 2017

  Până în 2021, realitatea augmentată mobilă va fi o industrie care va avea peste un miliard de utilizatori și care va genera venituri de aproximativ 60 de milioane de dolari – susține o cercetare realizată și dată recent publicității de Digi Capital. Și asta în numai patru ani și doar pe nișa mobilă a realității augmentate.

 • Realitatea virtuală pe înțelesul tuturor
  Realitatea virtuală pe înțelesul tuturor
  29 mai 2017

  Imaginația este primul pas către o nouă tehnologie. Oamenii de știință aștern apoi pe hârtie suportul teoretic în așteptarea momentului în care punerea în practică devine posibilă. Timpul dintre baza teoretică și realizarea efectivă este umplut, în cazul ideilor cu adevărat fascinante, de mediatizarea prin cultură – filme, seriale, cărți – care expun ideea publicului larg.

 • Tendințele anului în tehnologie – de la realitate virtuală la asistenți virtuali
  Tendințele anului în tehnologie – de la realitate virtuală la asistenți virtuali
  29 mai 2017

  Fără ca măcar să realizăm de cele mai multe ori, suntem înconjurați de tehnologie în orice clipă și la orice pas. Tot ce folosim într-o zi obișnuită, de la cititul știrilor dimineața pe telefon, până la scările rulante de la metrou, de la mouse la ceasul de la mână – totul este tehnologie.