The New York Times pregătește noi programe de televiziune

The New York Times pregătește noi programe de televiziune
scris 27 feb 2018

The New York Times pregătește noi programe de știri de televiziune, reiese dintr-un anunț publicat pe site-ul cotidianului prin care angajează editor și producător executiv, scrie The Hollywood Reporter.

Descrise ca "o nouă serie de programe ambițioase de știri, care vor combina poziția editorială a Times cu poveștile aplicate imaginii inovative și producție de înaltă clasă", emisiunile promit "investigații inedite, reportaje de la fața locului, interviuri de actualitate și alte noi formate care urmează a fi stabilite", scrie News.ro.

The Times lucrează cu compania Left/Right, care produce programul de televiziune This American Life pentru Showtime, precum și mai multe episoade din "Frontline" la PBS.

Dezvoltatorul imobiliar israelian Hagag Development Europe investește 90 milioane euro într-un ansamblu rezidențial din Pipera, cel mai mare proiect rezidențial al companiei în România CITEȘTE ȘI Dezvoltatorul imobiliar israelian Hagag Development Europe investește 90 milioane euro într-un ansamblu rezidențial din Pipera, cel mai mare proiect rezidențial al companiei în România

Reprezentanții The Times nu au oferit detalii despre planurile editoriale. 

viewscnt
Afla mai multe despre
the new york times