TransferGo a atras o finanțare de 8,6 milioane de euro pentru a susține extinderea operațiunilor la nivel internațional

TransferGo a atras o finanțare de 8,6 milioane de euro pentru a susține extinderea operațiunilor la nivel internațional
scris 21 iun 2018

Compania de transferuri online internaționale rapide TransferGo a atras o investiție de 8,6 milioane de euro, pentru a susține extinderea operațiunilor la nivel internațional.

Banii au fost atrași de la fondurile de investiții Vostok Emerging Finance (înregistrată în Bermude), Practica Capital (cu sediul în Lituania) și Revo Capital (cu sediul în Turcia, Istanbul).

Odată cu această tranzacție, capitalul total atras în timp de TransferGo ajunge la 17,8 milioane de euro. 

Surpriză: Alior Bank - obligată să o reinstaleze pe Claudia Butac la conducerea sucursalei din România. Cu doar două luni înainte de concediere, Butac prezenta Profit.ro ce planuri are la șefia sucursalei CITEȘTE ȘI Surpriză: Alior Bank - obligată să o reinstaleze pe Claudia Butac la conducerea sucursalei din România. Cu doar două luni înainte de concediere, Butac prezenta Profit.ro ce planuri are la șefia sucursalei

TransferGo este activ pe piața din România din iunie 2015. Până în prezent, românii au trimis circa 100 de milioane de euro prin intermediul serviciilor TransferGo. Valoarea medie a fiecărei tranzacții a fost de circa 420 de euro.

Compania a fost înființată în 2012, în Marea Britanie, unde se află și sediul central.

viewscnt
Afla mai multe despre
transfergo
finantare