Aflux de rezervări la Mamaia pentru Paște. De la cât pornesc prețurile

Aflux de rezervări la Mamaia pentru Paște. De la cât pornesc prețurile
scris 30 mar 2023

De la un an la altul, crește numărul turiștilor care doresc să petreacă minivacanța de Paște pe malul mării, în stațiunea Mamaia. 

”Anul acesta se înregistrează o creștere a numărului de turiști care vor petrece minivacanța de Paște în stațiunea Mamaia. Mai mult decât atât, comparativ cu anul trecut, unele unități de cazare au tarife cu 10% mai scăzute pentru această perioadă, dar există și hoteluri care au majorat prețurile, și aici vorbim în special de cele care oferă servicii în regim all inclusive.

ANUNȚ Taxa de stațiune din Mangalia va fi percepută și de persoanele fizice care închiriază camere. Turiștii trebuie să plătească 5 lei/zi/persoană CITEȘTE ȘI ANUNȚ Taxa de stațiune din Mangalia va fi percepută și de persoanele fizice care închiriază camere. Turiștii trebuie să plătească 5 lei/zi/persoană

Pentru un hotel de 4 stele în stațiunea Mamaia, turiștii plătesc de la 242 de lei pentru o cameră dublă/noapte. Oaspeții care vor să beneficieze de mai multe servicii pot achita până la 1.200 de lei/noapte pentru o cameră dublă la un hotel de 4 stele în Mamaia, cu demipensiune”, afirmă Ionuț Nedea, CEO Litoralulromanesc.ro, reprezentant al Organizației Patronale Mamaia-Constanța.

viewscnt
Afla mai multe despre
mamaia
paste