Air France/KLM ridică numărul de zboruri pentru vara acestui an

Air France/KLM ridică numărul de zboruri pentru vara acestui an
scris 16 mar 2018

Grupul Air France KLM anunță o creștere a capacității pentru sezonul de vară 2018 (25 martie-27 octombrie 2018) cu 4,1% față de sezonul de vară anterior. Creșterea va fi determinată de introducerea de noi segmente pe zborurile lung-curier (+3,9%), dar și pe zborurile mediu și scurt-curier (+1,4%). În 2018, grupul își continuă strategia de extindere și oferă 314 de destinații către 116 țări, dintre care 78 de segmente nou-introduse în această vară.

"Cu o creștere a capacității de 4,1%, ne propunem să consolidăm poziția noastră pe toate piețele unde suntem prezenți. În această vară, Air France KLM va inaugura 78 de noi segmente, un record în istoria noastră, confirmând astfel obiectivele de creștere stabilite", a declarat Jean-Marc Janaillac, președinte și CEO al Air France-KLM.

Printre cele mai noi destinații inaugurate de Air France KLM în primăvara și vara anului 2018 se regăsesc Nairobi (Kenya), Seattle (SUA) începând cu 25 martie, Taipei (Taiwan) începând cu 16 aprilie și San José (Costa Rica). Din luna mai 2018, Joon va opera zboruri spre Fortaleza (Brazilia) și Mahé (Seychelles). 

În Statele Unite, Air France va relua zborurile spre Seattle, cu 5 zboruri săptămânale efectuate cu Boeing 777-200 iar KLM își va dezvolta serviciile spre Minneapolis, San Francisco și New York, cu noi frecvențe adăugate. Astfel, KLM va opera în vara anului 2018 4 zboruri săptămânale spre Minneapolis, 11 spre San Francisco și 20 spre New York.

KLM își extinde capacitatea săptămânală cu 20% pentru plecările din Amsterdam Schiphol cu destinația Buenos Aires și Santiago de Chile dar și pentru insulele din Caraibe. Compania va avea zboruri suplimentare spre Aruba, Bonaire, St Martin și Curaçao.

Air France-KLM va crește semnificativ capacitatea de transport, pentru a contracara concurența CITEȘTE ȘI Air France-KLM va crește semnificativ capacitatea de transport, pentru a contracara concurența

Air France va inaugura în luna aprilie trei zboruri săptămânale către Taipei, Taiwan operate cu o aeronavă Boeing 777-200. Zboruri suplimentare sunt prevăzute și pentru Japonia (Osaka și Tokyo Haneda) și Coreea de Sud (Seul). Air France va inaugura serviciul Paris-Nairobi pe 25 martie 2018, cu 3 zboruri săptămânale, operate de către Boeing 787.

Air France crește numărul de zboruri către Dublin (Irlanda), Oslo (Norvegia), Gothenburg (Suedia), Berlin (Germania), Nisa (Franța), Madrid (Spania), Marrakech (Maroc) iar KLM introduce zboruri către Bologna (Italia), Cracovia, Gdansk (Polonia) și Helsinki (Finlanda).
 
Compania este unul dintre cei mai mari jucători în transportul aerian, la nivel mondial, și lider de piață pe zborurile lung-curier cu plecare din Europa. In 2016, AIR FRANCE KLM a transportat 99.4 milioane de pasageri și peste 1,1 milioane de tone cargo. Flota companiei este formată din 534 aeronave, iar rețeaua acoperă 328 de destinații din 118 țări, prin hub-urile de la Paris-Charles de Gaulle, unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume, și Amsterdam-Schiphol.

viewscnt
Afla mai multe despre
air france
klm
zboruri
vara