Airbnb: România - printre cele mai în vogă destinații turistice în 2020. Creștere de 298% a rezervărilor. “Cu dealurile sale neîntinate și sate vechi...”

Airbnb: România - printre cele mai în vogă destinații turistice în 2020. Creștere de 298% a rezervărilor. “Cu dealurile sale neîntinate și sate vechi...”

Mănăstirea Bârsana, Maramureș

Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 19 oct 2019

România se numără printre cele mai în vogă destinații turistice, potrivit unui clasament realizat de Airbnb pe baza rezervărilor înregistrate pe platforma proprie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

ULTIMA ORĂ Nouriel Roubini, "Dr. Doom", vine în România. Detalii AICI

Compania americană Airbnb, operatorul platformei omonime de rezervări de spații de cazare, a prezentat o listă cu cele mai populare 20 de destinații de vacanță pentru 2020, în funcție de creșterea numărului de rezervări.

România este a 5-a pe listă, cu o creștere de 298% a rezervărilor de la an la an.

EXCLUSIV Toate hotelurile din România ale lituanienilor de la Apex Alliance - scoase la vânzare după deschidere. Primul pe listă, Hiltonul abia inaugurat în aeroportul Otopeni. În acționariat - cel mai bogat om din statul baltic CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Toate hotelurile din România ale lituanienilor de la Apex Alliance - scoase la vânzare după deschidere. Primul pe listă, Hiltonul abia inaugurat în aeroportul Otopeni. În acționariat - cel mai bogat om din statul baltic

“România, cu dealurile sale neîntinate și sate vechi, este destinația perfectă pentru cine caută ceva în afara circuitelor clasice. Țara are unele dintre cele mai bine conservate păduri virgine din Europa și, potrivit Indicelui privind performanța mediului pe 2018, se află pe locul 15 în lume în ceea ce privește vitalitatea ecosistemului”, potrivit descrierii Airbnb.

Pe primul loc în topul Airbnb se află statul american Milwaukee, cu o creștere de 729% a ratei rezervărilor, urmat de orașul spaniol Bilbao (+402%), provincia thailandeză Buriram (+383) și orașul australian Sunbury (+356%).

Cifrele sunt calculate de Airbnb comparând rezervările pentru anul viitor efectuate pe platforma proprie în perioada ianuarie-septembrie 2019 cu rezervările pentru anul în curs înregistrate în intervalul similar din 2018.

viewscnt
Afla mai multe despre
top airbnb destinatii turistice
destinatii turistice in voga
crestere rezervari