Astăzi începe programul "Litoralul pentru toți", cu prețuri între 150 și 600 de lei

Astăzi începe programul "Litoralul pentru toți", cu prețuri între 150 și 600 de lei
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 sep 2018

Programul "Litoralul pentru toți", prin care turiștii beneficiază de cazare la mare plătind între 150 și 600 de lei pentru o săptămână, începe de astăzi și se va derula până în 30 septembrie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

”Acest program social este destinat turiștilor care își doresc o vacanță la malul mării la sfarsitul sezonului pentru care pot aloca buget foarte mic, comparativ cu bugetele pentru sejururile petrecute în lunile iulie și august”, spun reprezentanții Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), citați de News.ro.

Tarifele practicate în programul special ‘’Litoralul pentru toți" sunt mai mici cu până la 70% față de cele din vârf de sezon și sunt disponibile aproximativ 12.000 de locuri.

Anunț: Bugetarii vor primi vouchere de vacanță și în următorii doi ani CITEȘTE ȘI Anunț: Bugetarii vor primi vouchere de vacanță și în următorii doi ani

”Pentru a veni în sprijinul turiștilor, lansarea acestei ediții beneficiază de aceleași tarife ale ediției de primăvară 2017, nemodificate în ultimii șase ani, deși costurile utilităților au suferit în toată această perioadă majorări de peste 60%, iar în unele cazuri, chiar s-au dublat. Începând cu această ediție, biletele pot fi achitate și cu vouchere de vacanță. Anul acesta turismul din România și în special hotelurile de pe litoral se confruntă cu o criză a forței de muncă fără precedent, multe unități de cazare refuzând rezervări în luna septembrie din cauza lipsei de personal”, adaugă reprezentanții FPTR.

Până în prezent s-au înscris în program 54 de hoteluri din toate stațiunile de pe litoral, care pun la dispoziție un număr de 3.000 de locuri în fiecare dintre cele cinci serii.

Aceste locuri vor fi vândute prin agențiile de turism partenere și revânzătorii lor sau direct de către hotel, tariful fiind același, în funcție de unitatea de cazare.

viewscnt
Afla mai multe despre
litoralul pentru toti
program
incepe
preturi
turism
turisti