Avertisment pentru turiștii din Grecia: Sunt așteptate ploi torențiale, furtuni puternice și grindină

Avertisment pentru turiștii din Grecia: Sunt așteptate ploi torențiale, furtuni puternice și grindină
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 aug 2019

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atenționare de călătorie pentru Grecia, unde este prognozată, începând de sâmbătă, vreme nefavorabilă - ploi torențiale, furtuni puternice și căderi de grindină. Acestea vor afecta mai multe regiuni.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

O atenționare de fenomene periculoase a fost emisă anterior de MAE pentru Portugalia, unde sunt așteptate incendii de vegetație din cauza temperatturilor ridicate.

Potrivit News.ro, MAE anunță că în Republica Elenă Serviciul de Meteorologie local a emis o prognoză de vreme nefavorabilă începând din 17 august, respectiv ploi torențiale, furtuni puternice, căderi de grindină, iar zonele afectate sunt: Tracia, Macedonia, Chalkidiki, Thesalia, Insulele Sporades, Insula Lesvos, Insula Chios, Insula Samos, Insula Samothraki, Insula Ikaria, Insula Thassos, Insula Limnos.

Ospătar, ucis pentru că nu a pregătit mai repede sandviciul unui client CITEȘTE ȘI Ospătar, ucis pentru că nu a pregătit mai repede sandviciul unui client

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena: +302106728879 și +302106744544, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCR) și preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență.

De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație cu caracter de urgență au la dispoziție și telefonul de permanență al Ambasadei României în Republica Elenă: +306978996222 și cel al Consulatului General al României la Salonic:+306906479076.

Record de pasageri care au plecat în croazieră pe mare din porturile din UE. Din porturile românești nu a pornit niciun pasager CITEȘTE ȘI Record de pasageri care au plecat în croazieră pe mare din porturile din UE. Din porturile românești nu a pornit niciun pasager

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet http://atena.mae.ro, http://salonic.mae.ro, www.meteoalarm.eu, www.mae.ro și amintește că românii care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația "Călătorește în siguranță” (http://www.mae.ro/app_cs), care oferă informații și sfaturi de călătorie.

viewscnt
Afla mai multe despre
grecia
atentionare
calatorie
ploaie
furtuna
grindina