Credit de 14 milioane euro de la Banca Transilvania și CEC pentru un nou hotel Radisson Blu în România, investiție prin vehiculul lui Horia Ciorcilă

Credit de 14 milioane euro de la Banca Transilvania și CEC pentru un nou hotel Radisson Blu în România, investiție prin vehiculul lui Horia Ciorcilă
scris 14 apr 2020

O sumă totală de 14 milioane euro va fi contractată, în cuantum egal, de la Banca Transilvania și CEC Bank pentru construcția hotelului Radisson Blu Hotel din Cluj-Napoca, actele pentru acest credit de investiții fiind deja semnate.

Hotelul ar urma să fie deschis în primăvara anului viitor, conform datelor anunțate în septembrie 2019.

La acel moment a fost anunțat că Radisson Hotel Group va lansa pe piață cea de-a patra proprietăți din România, Radisson Blu Hotel din Cluj-Napoca.

EXCLUSIV LISTA Efect dur al coronavirus - 50% dintre hotelurile din România se închid: celebrul Iaki al lui Hagi, Ramada Parc, Aro Brașov, Rozmarin, International Sinaia. Concedieri masive CITEȘTE ȘI EXCLUSIV LISTA Efect dur al coronavirus - 50% dintre hotelurile din România se închid: celebrul Iaki al lui Hagi, Ramada Parc, Aro Brașov, Rozmarin, International Sinaia. Concedieri masive

Tot atunci a fost indicat că hotelul va fi deschis, sub acest brand, de către Winners Park Invest, firmă înregistrată la Cluj-Napoca în primăvara anului 2018 și deținută de Castorius Limited, vehicul de investiții înregistrat în Cipru și indicat în spațiul public ca fiind cel prin care Horia Ciorcilă, președinte al Băncii Transilvania, își administrează deținerea la bancă.

Radisson Blu Hotel Cluj-Napoca va avea 149 de camere de diverse tipuri, de la camere standard și superioare, la apartamente și zone VIP.

Facilitățile de cazare vor fi completate cu cele ale unui restaurant specializat, dar și sală de fitness, în timp ce pentru întâlniri și evenimente vor fi disponibile săli de conferință hi-tech și o sală de recepție de 350 metri pătrați, care poate găzdui până la 300 de invitați.

viewscnt
Afla mai multe despre
radisson hotel group
radisson cluj-napoca