Radisson Blu deschide al patrulea hotel în România prin Winners Park Invest, deținută de vehiculul lui Horia Ciorcilă

Radisson Blu deschide al patrulea hotel în România prin Winners Park Invest, deținută de vehiculul lui Horia Ciorcilă
scris 23 sep 2019

Radisson Hotel Group anunță lansarea pe piață a celei de-a patra proprietăți din România, Radisson Blu Hotel din Cluj-Napoca, care urmează să fie inaugurat în primăvara anului 2021.

Radisson Blu Hotel Cluj-Napoca va avea 149 de camere de diverse tipuri, de la camere standard și superioare, la apartamente și zone VIP.

Facilitățile de cazare vor fi completate cu cele ale unui restaurant specializat, dar și sală de fitness, în timp ce pentru întâlniri și evenimente vor fi disponibile săli de conferință hi-tech și o sală de recepție de 350 metri pătrați, care poate găzdui până la 300 de invitați.

EXCLUSIV Închiderea Amoma are efecte și în România, 300 angajați pot fi concediați. Manager:\ CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Închiderea Amoma are efecte și în România, 300 angajați pot fi concediați. Manager:"Sunt în șoc, nici mie nu mi se răspunde, nu știu ce să le zic." De peste graniță vin date cu închideri Planigo-Olotels-Amoma

Hotelul va fi deschis, sub acest brand, de către Winners Park Invest, firmă înregistrată la Cluj-Napoca în primăvara anului trecut și deținută de Castorius Limited, vehicul de investiții înregistrat în Cipru și indicat în spațiul public ca fiind vehiculul prin care Horia Ciorcilă, președinte al Băncii Transilvania, își administrează deținerea la bancă.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
radisson hotel group
radisson cluj-napoca