Blackstone plătește 179 milioane de euro pentru 5 hoteluri

Blackstone plătește 179 milioane de euro pentru 5 hoteluri

Grand Hotel, Corfu

scris 23 sep 2019

Blackstone Real Estate, printre cei mai mari investitori din domeniul imobiliar la nivel global, cu active de 154 miliarde de dolari, a încheiat un acord pentru achiziția a cinci hoteluri în Grecia, tranzacție de aproximativ 179 milioane de euro.

Hotelurile au împreună 1.464 de camere și sunt situate în insulele grecești Corfu (Corcyra Beach și Grand Hotel), Zante (Zante Beach și Plagos Beach) și Creta (Creta Princess).

Vânzătorul este grupul cipriot Louis Group, unul dintre principalii jucători din industria hoteliară din Mediterana. Valoarea tranzacției se ridică la 178,6 milioane de euro.

ANALIZĂ Averea imobiliară din România a marilor fonduri de investiții ale lumii CITEȘTE ȘI ANALIZĂ Averea imobiliară din România a marilor fonduri de investiții ale lumii

Potrivit acordului, Louis Group va continua să opereze cele cinci hoteluri cumpărate de Blackstone, administrarea proprietăților urmând să fie asigurată de compania din domeniul ospitalității HIP, aflată în portofoliul Blackstone.

Blackstone a anunțat că va investi fonduri “substanțiale” în renovarea și repoziționarea pe piață a hotelurilor grecești.

Fondată în 1991, Blackstone Real Estate, divizia imobiliară a gigantului american de private equity, administrează active de 154 miliarde de dolari, fiind unul dintre cei mai mari investitori în real estate la nivel mondial.

viewscnt
Afla mai multe despre
blackstone
louis group
hoteluri grecia
achizitie