Date Profit.ro: La nici 1 an de la deschidere, hotelul Hilton din Centrul Vechi al Capitalei își schimbă Managerul. Fosta directoare, la instalare: Eu nu stau doar în birou, o să fiu și în bucătărie, și pe etaje la cameriste

Date Profit.ro: La nici 1 an de la deschidere, hotelul Hilton din Centrul Vechi al Capitalei își schimbă Managerul. Fosta directoare, la instalare: Eu nu stau doar în birou, o să fiu și în bucătărie, și pe etaje la cameriste

Irina Semaca

scris 30 aug 2018

Irina Semaca a plecat de la conducerea hotelului K+K din București și, conform informațiilor Profit.ro, este noul director al hotelului Hilton Garden din Centrul Vechi al Capitalei, fostul manager, Maria Drăgulin, părăsind postul la nici 1 an de la numire. Irina Semaca va prelua postul de la 1 septembrie.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Ea a lucrat la K+K aproape 13 ani, din care ultimii 2 ani ca General Manager, anterior fiind Revenue&Sales Manager.

La sfârșitul anului trecut, când a fost deschis hotelul Hilton Garden în Centrul Vechi din București, managerul Maria Drăgulin relata pentru Profit.ro, în primul său interviu în acea poziție, că, odată completată schema de angajați, ar fi urmat să dea personal o mână de ajutor angajaților din diverse departamente. "Eu nu sunt acel gen de director general care stă doar în birou - o să mă vezi și în bucătărie, și pe etaje, că dau o mână de ajutor, dacă e nevoie, și unei colege cameriste... Voi fi peste tot. Nu voi merge în bucătărie să curăț cartofi, dar mă voi duce să fac o plăcintă în zi de miercuri pentru colegii mei. Așa cum ei gătesc pentru mine, le voi găti și eu o dată pe săptămână", spunea ea atunci.

EXCLUSIV Cei mai dinamici hotelieri din Capitală alocă 90 milioane euro pentru investiții. Vor deschide un hotel chiar în aeroportul Henri Coandă, un Hilton, plus trei Marriott în oraș CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Cei mai dinamici hotelieri din Capitală alocă 90 milioane euro pentru investiții. Vor deschide un hotel chiar în aeroportul Henri Coandă, un Hilton, plus trei Marriott în oraș

La nici 1 an de la numire, Maria Drăgulin a părăsit postul, fără să facă publice motivele. "Doamna Maria Drăgulin a ales o nouă provocare. Conducerea Apex Alliance Hotel Managament îi este recunoscătoare pentru toate eforturile depuse în deschiderea unui nou hotel. Începând cu 1 septembrie, doamna Irina Semaca se alătură companiei noastre, în calitate de Director General al Hilton Garden Inn Bucharest Old Town. Doamna Semaca are o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității. Credem că experiența, abilitățile sale personale și profesionale vor fi un plus în consolidarea poziției Hilton Garden Inn Bucharest Old Town ca lider pe piața hotelieră locală", au declarat pentru Profit.ro reprezentanții Apex Alliance, compania lituaniană care deține hotelul.
  
Profit.ro a anunțat recent că Apex Alliance l-a cooptat în acționariat pe cel mai bogat om din statul baltic și a alocat 90 de milioane de euro pentru a construi până în 2020 patru hoteluri în București.

Este vorba de primul hotel ce va fi construit chiar în aeroportul Henri Coandă, un Hilton de 218 camere, și de trei unități Marriott, dintre care două vor fi în centrul orașului. Arunas Beleska, proprietarul Apex Alliance, a vorbit în premieră pentru presa română în Profit.ro despre planurile companiei.

viewscnt
Afla mai multe despre
maria dragulin
irina semaca
hilton
manager
apex alliance