Doi antreprenori români au investit 1 million de euro într-o platformă pentru servicii turistice integrate

Doi antreprenori români au investit 1 million de euro într-o platformă pentru servicii turistice integrate
scris 14 dec 2018

Doi antreprenori români, Dragoș Gociman și Gabriel Iliescu, fondatorii ViziteazaDelta.ro, au anunțat, joi, că au investit aproximativ un milion de euro în platforma MyPal.travel, un sistem de informare, rezervare și plată online pentru servicii turistice integrate în destinații din întreaga lume.

Prin intermediul unei singure platforme, utilizatorii pot face rezervări integrate și plăti toate tipurile de servicii turistice dorite, inclusiv închirieri de mașini, bilete la meciuri și concerte sau excursii, potrivit investitorilor, scrie News.ro

ULTIMA ORĂ Decizie: Guvernul acordă noi zile libere CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Decizie: Guvernul acordă noi zile libere

”Am alocat până în prezent un buget de peste 956.000 de euro pentru dezvoltarea MyPal.travel pentru că noi credem că românii au o nevoie reală de a găsi într-un singur loc toate informațiile legate de destinațiile turistice, posibilitatea de a face rezervări integrate și de a plăti toate tipurile de servicii turistice dorite, inclusiv închirieri de mașini, bilete la meciuri și concerte sau excursii”, a declarat Dragoș Gociman.

Studiile făcute până acum arată că, pentru achiziția completă a unei vacanțe, turiștii ajung să viziteze până la 38 de site-uri diferite și să petreacă până la 30 ore pentru documentare ca să reușească să rezerve sejurul dorit, potrivit lui Gabriel Iliescu.

”În cazul MyPal.travel, unde avem informații detaliate despre destinații, opțiunile de distracție și de relaxare din acele destinații, recomandări de zboruri, transferuri, hoteluri, tipuri de mașini de închiriat și diferite alte activități pentru perioada vacanței, durata de la informare până la rezervare se scurtează considerabil, clienții putând să-și configureze sejurul dorit doar din câteva clicuri, fără să mai fie nevoie să acceseze și alte site-uri”, a declarat Gabriel Iliescu.

Pentru dezvoltarea noii platforme, au lucrat în ultimele 18 luni în medie 25 de persoane, potrivit investitorilor.

Cei doi antreprenori au lansat în primăvara acestui an, în urma unor investiții de peste 130.000 euro, platforma ViziteazaDelta.ro, prin intermediul căreia promovează pachete turistice integrate - servicii de cazare, transport, masă, excursii, agrement - pentru destinația Delta Dunării. Pachetele turistice valabile pentru Delta Dunării sunt integrate și în MyPal.travel. 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
servicii turistice integrate
mypal.travel