Dragoș Anastasiu își transformă resorturile din Deltă și de la Cund în birouri pentru corporatiștii care muncesc de acasă. "Work from hotel" în loc de "work from home"

Dragoș Anastasiu își transformă resorturile din Deltă și de la Cund în birouri pentru corporatiștii care muncesc de acasă. "Work from hotel" în loc de "work from home"
scris 22 oct 2020

Omul de afaceri Dragoș Anastasiu, proprietarul complexului Green Village Resort din Delta Dunării și acționar la resortul Valea Verde din satul Cund (județul Mureș), încearcă, în actualul context de restricții generate de pandemie care afectează puternic turismul, să atragă în cele două resorturi corporatiștii care lucrează de acasă, prin sistemul "work from hotel" în loc de "work from home".

FOTO Oportunitate de investiție: OMV Petrom SA scoate la vânzare mai multe proprietăți de interes în București și în țară CITEȘTE ȘI FOTO Oportunitate de investiție: OMV Petrom SA scoate la vânzare mai multe proprietăți de interes în București și în țară

"Dacă tot lucrează de acasă și dacă tot este pericol de infectare în multe orașe, oamenii se pot muta cu familiile pentru o perioadă în Deltă sau la Cund, iar, în loc de work from home, vor avea work from hotel, în natură, unde, pe bani puțini, pot face aceeași muncă, dar nu închiși în apartamente, ci bucurându-se de aer curat și de toate facilitățile de care au nevoie - internet, Zoom, săli de conferință etc.”, spune Anastasiu, promițând tarife reduse.

Studiul EY ”Revenirea la muncă. Noile condiții”: 60% dintre angajatori consideră că afacerea lor se află într-o „mare dificultate” din cauza Covid-19 CITEȘTE ȘI Studiul EY ”Revenirea la muncă. Noile condiții”: 60% dintre angajatori consideră că afacerea lor se află într-o „mare dificultate” din cauza Covid-19

Omul de afaceri crede că munca de acasă poate deveni stresantă în condițiile în care apar tot mai multe restricții.

viewscnt
Afla mai multe despre
dragoș anastasiu
birouri
delta dunarii